Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Stilfuld ferie i Milano, Lombardiets smukkeste storby
Largo Augusto 10, 20122 Milano
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af hotellets fitnessområde

Det er vi vilde med

 • Kun 700 m fra den berømte domkirke i Milano

 • To udsøgte barer på hotellet

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af hotellets fitnessområde

97%
Anbefaling
67 Anmeldelser
Tripadvisor
3543 Anmeldelser
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenbuffet
 • Inklusiv gratis brug af hotellets fitnessområde

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: NH Collection Milano President, Largo Augusto 10, 20122 Milano

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: offentlig parkeringsplads i nærheden (mod betaling)
 • Kæledyr: katte og hunde med en maksimal vægt på 25 kg er tilladt, det koster 35 € pr. ophold

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Wifi
Roomservice
Fitness
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Rengøring
24 timers reception
Tørretumbler

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

NH Collection Milano President
Largo Augusto 10
20122 Milano

Togstationen Milano Centrale ligger ca. 4 km fra hotellet. Med taxa tager det 20 minutter at komme til hotellet, afhængigt af trafikken, mens det tager 15 minutter med metrolinje 3.

Fra Milano Malpensa lufthavn tager det 55 minutter at komme til hotellet med offentlig transport. Tager du en taxa fra lufthavnen, er du ved hotellet på godt og vel den samme tid..

Store seværdigheder i Milano

Når du besøger en af de mest storslåede storbyer i Europa, er det på plads at fejre kærligheden til kunsten og udforske de æstetiske seværdigheder i Milano:

 • På en storbyferie i Italien kommer du ikke udenom kunsten! Kunstelskere vil elske Kirken Santa Maria delle Grazie. Her finder du det, der nok er Leonardo da Vincis mest berømte værk udover Mona Lisa: "Den sidste nadver."
 • Vil du have det klassiske souvenir-selfie fra Milano? Du er heldig, for du bor et stenkast fra domkirken i Milano! Den imponerende gotiske bygning er et af de smukkeste fotomotiver i byen.
 • For en romantisk aften for to er en tur til Naviglio Grande et must: Især ved solnedgang er kanalerne et roligt tilflugtssted midt i byen, næsten som en romantisk rejse tilbage i tiden.

Beskrivelse

NH Collection Milano President

Midt i Lombardiet skinner charmerende Milano med sine udsøgte shoppinggader, butikker, gotiske bygninger og luksuriøse restauranter. Den store italienske by, som ikke ligger langt fra Gardasøen, har sin helt egen lange, imponerende historie, hvor kulturelle monumenter stadig står den dag i dag. Nyd den elegante italienske atmosfære på en uforglemmelig ferie i Milano.

Lige ved siden af byens vartegn, den imponerende domkirke i Milano, ligger der et hotel, der kombinerer luksuriøs komfort med italiensk varme. NH Collection Milano President giver dig et lækkert ophold på stilfulde værelser, der imponerer med deres farvetoner og forskellige kreative designs, som gør hvert enkelt værelse unikt.

Travellers Choice Award

Hotellet, der desuden er vinder af Travellers' Choice Award, har en suveræn beliggenhed - kun få hundrede meter fra Milanos største seværdighed, domkirken Duomo di Milano. Andre berømte seværdigheder som Viktor Emanuel Passage og Palazzo Reale Milano ligger også inden for gåafstand. Tidligere gæster roser også den flotte morgenbuffet og det venlige personale.

Kulinariske glæder på NH Collection Milano President

Morgenerne på NH Collection Milano President begynder med en fantastisk morgenbuffet. Det store udvalg af morgenmad lader virkelig intet tilbage at ønske: Ægte italiensk kaffe og espresso ledsages af mange forskellige slags ost og pålæg, frisk frugt, forfriskende yoghurt, lækre brød og boller og meget mere.

Hotellets egen restaurant, Verziere, fortryller dig med en udsøgt menu hele dagen og om aftenen. Køkkenet byder på traditionelle italienske retter og restaurantens elegante indretning matches genialt med stedets smagfulde, fyldige vine. Tag en aftendrink på hotellets to stilede barer, Bar Panhini eller Bar Le Colonne. Begge inviterer dig til at nyde en mousserende cocktail eller en forfriskende Aperol Spritz.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Fitness på NH Collection Milano President

Det italienske køkken, der er berømt for pizza, pasta og cremet gelato, frister dig til at spise lidt ekstra - især på ferien! Hvis du ønsker at komme af med kalorierne med det samme eller bare booste din sportsrutine, er fitnessområdet på hotellet perfekt. Her kan du træne din kondition og styrketræne i en afslappet atmosfære på udstyr af høj kvalitet.

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets fitnessrum.

FAQ

Adressen på NH Collection Milano President er:
Largo Augusto 10
20122 Milano

I nærheden af hotellet ligger den offentlige parkeringsplads Garage Sforza. Du kan parkere din bil der mod et gebyr.

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Der er 23 minutters gang til Castello Sforzesco i centrum af Milano. Du kan også bruge metrolinje 1 og komme direkte til Cairoli-stationen i centrum på 12 minutter.

Check-out skal ske inden 12:00.