travelcircus

Paxton MLV

1 rue Joseph Paxton, 77164 Ferrières-en-Brie, Paris
Se på kort

Paxton MLV

4
Få en helt uforglemmelig ferie i kærlighedens by

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis adgang til hotellets egen spa

Det er vi vilde med

 • Kun 30 minutter fra centrum af Paris

Perfekt beliggenhed for et besøg til Disneyland® Paris - parkerne ligger kun 10 km væk!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis adgang til hotellets egen spa

83%
Anbefaling
70 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Paxton MLV

Udforsk kærlighedens by med en elegant, komfortabel base: Paxton MLV i den rolige parisiske forstad Ferrières-en-Brie er det ideelle udgangspunkt for udflugter til Paris.

Der er knap 11 km mellem hotellet og alle seværdigheder i Paris og Disneyland® Paris' forlystelsespark. Den geniale beliggenhed gør det nemt at rejse i bil eller med offentlig transport - du kan fx komme til den franske hovedstads centrum fra hotel Paxton MLV på kun omkring 30 minutter. Efter en aktiv dag bliver du budt velkommen på hotellet med kulinariske specialiteter og en smuk pool. Du kan slappe af i de moderne og hyggelige værelser, eller du kan slutte dagen af med et glas vin i Crystal Bar.

Det moderne hotel Paxton MLV er perfekt til en afslappet storbyferie. Det fremgår også af de mange positive anmeldelser på portaler såsom Tripadvisor. Gæsterne fremhæver især den gode beliggenhed, hvis man ønsker at besøge Disneyland® Paris. Hotellet er også populært blandt besøgende fra hele verden på grund af sin spa, det kulinariske tilbud og de hyggelige værelser.

Gastronomi og barer

På Paxton MLV er du ikke kun tæt på Paris, men du kan også tage på en kulinarisk rejse til Italien. På "L'Origano" kan du forvente pizza fra den træfyrede ovn, frisk pasta, lækre antipasti og carpaccio med trøffelolie. I den moderne og elegante atmosfære fremtryller kokken de lækreste retter fra det italienske køkken - buon appetito!

I loungebaren "The Spirit" kan du nyde lækre drinks i en moderne atmosfære eller tag på "The Crystal Bar", hvor du kan se frem til mousserende cocktailklassikere samt gode vine og andre drikkevarer.

Inkluderet service:: På Paxton MLV er din daglige morgenmad inkluderet i prisen.

Disneyland® Paris: Når eventyr bliver virkelighed

Ingen andre historier har evnen til at fange børn (og voksne!) som de film, der er lavet af Walt Disney Studios. I Disneyland® Paris kan du møde filmfigurer, en bred palet af temaverdener fra de forskellige tegnefilm, vilde forlystelser og meget mere. I de to forskellige forlystelsesparker bliver Walt Disneys film nærmest til virkelighed!

Tag på en actionfyldt rutsjebanetur i Indiana Jones' fodspor, føl dig som en prinsesse fra Frost eller tag en selfie med Mickey Mouse! Fra Paxton MLV er der kun 14 minutters kørsel og 20 minutters offentlig transport til de fantastiske eventyr.

Spa og afslapning fra top til tå

Uanset om du har haft en fantastisk dag i Disneyland® Paris eller er vandret rundt i den franske hovedstad –  det er tid til dyb afslapning og luksus! Paxtons spa og wellness-afdeling på stedet tilbyder følgende faciliteter:

 • Pool
 • Hammam
 • Sauna
 • Jacuzzi

For dem, der foretrækker at slappe af med en omgang svedig træning, er der også et fuldt udstyret fitnesscenter

Bemærk venligst, at spaområdet kun kan benyttes efter forudgående reservation af et tidsrum.

Inkluderet service:: Som gæst kan du bruge hotellets spa helt gratis.

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Spa
Restaurant
Pool
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Minibar
Rengøring
Sauna
Wellness-område
 • Overnatning i det reserverede værelse
 • Inklusiv daglig morgenbuffet med et stort udvalg (mandag-fredag 07:00-10:00, lørdag, søndag og på franske helligdage: 07:00-10:30), alle andre helligdage: 07:00 - 10:30)
 • Gratis adgang til hotellets egen spa (efter tidsreservation)

Bemærk venligst, at du skal betale et depositum på € 100 pr. værelse på stedet. Du kan betale på stedet med betalingskort, kreditkort eller kontanter. Ved check-out refunderes depositummet direkte.

Bemærk venligst følgende regler for brug af wellnessområdet.

 • Medbring badedragter, der er i overensstemmelse med reglerne. Burkinier og badeshorts er ikke tilladt i jacuzzi/pool.
 • Mindreårige skal være ledsaget af en person over 18 år.
 • Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt for børn over 4 år og mindreårige under 16 år at benytte sauna, hammam og jacuzzi.
 • Spa-behandlinger kan kun bestilles og benyttes af personer over 18 år.
 • Børn under 4 år må ikke benytte poolen.
 • Besøg i hele wellnessområdet (inkl. pool og jacuzzi) skal reserveres på forhånd og er begrænset til 2 timers ophold.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: indtil 11:00
 • Hoteladresse: Paxton MLV, 1 rue Joseph Paxton, 77164 Ferrières-en-Brie, Paris, Frankrig

Ekstraservices

 • Turistskat: 1,87 € pr. dag og pr. person over 18 år (betales på stedet)
 • Dyr: 20 €/dag (max. vægt 15 kg)
 • Wifi: inkluderet
 • Parkeringsplads: gratis
 • Maksimal belægning: 4 voksne

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Fra hotellet kan du komme til centrum af Paris på ca. 30 minutter samt til Disneyland® Paris-forlystelsesparken på mindre end 15 minutter.

Hvis du ankommer til hotellet i bil, skal du køre til denne adresse:

Paxton MLV
1 rue Joseph Paxton
77164 Ferrières-en-Brie, Paris Frankrig

Hvis du rejser med offentlig transport, kan du tage RER-toget fra Paris til Bussy-Saint-Georges. Herfra er der kun knap 15 minutters gang til Paxton. 

Paris' lufthavne Charles-de-Gaulle og Orly ligger begge kun ca. 35 km fra hotellet.

Paris: Spektakulær storby ved Seinen

Paris er Frankrigs bankende hjerte. Byen står for mode, livsstil, kunst og selvfølgelig - romantik! På en storbyferie til Paris kan du selv opleve de mange sider af den imponerende metropol. Du vil helt sikkert se, hvor kontrastfyldt Paris er. På den ene side er der store boulevarder som Champs-Élysées og på den anden side mange små stræder med hippe butikker, caféer, charmerende barer og gallerier.

Hvis du rejser til den mangfoldige by, er det et must at gå langs de romantiske promenader ved Canal Saint-Martin eller Seinen. Om aftenen reflekteres byens lys på den mest maleriske vis. Nyd synet af den berømte Sacre Coeur højt på bakken i Montmatre og når du er nået til tops, kan du glædes over den betagende udsigt over Paris. Men også berømte seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre, kulturcentret Centre Pompidou og Moulin Rouge er en udflugt værd.

FAQ

Paxton MLV er på adressen:
1 rue Joseph Paxton
77164 Ferrières-en-Brie, Paris
Frankrig

Check-ud er muligt indtil 11:00 på afrejsedagen.

Hotellet ligger tæt på Disneyland® Paris, derfor er det ideelt til en miniferie med hele familien.

Værelset vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Lufthavnene Paris Charles-de-Gaulle og Orly ligger begge kun ca. 35 km fra hotellet.

Paris står for mode, livsstil, kunst - og selvfølgelig romantik og livsnyderi - derfor vil du opleve alt det bedste ved Frankrig, når du holder ferie i Paris.