Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Stilfuldt design med storslået udsigt over Prag
Namesti Curieovych 1/100, 11000 Prag
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Fantastisk udsigt

 • Central beliggenhed overfor Letná Park

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

92%
Anbefaling
91 Anmeldelser
Tripadvisor
1841 Anmeldelser

Beskrivelse

The President Hotel Prag

Snoede gader, barokkirker og kunst på hvert eneste hjørne - velkommen til Prag, Tjekkiets fantastiske hovedstad! Er du på udkig efter et luksuriøst hotel i Prag, som sørger for at du bor centralt og nemt kan udforske den charmerende storby til fods? President Hotel rammer plet med sin gode belligenhed, flotte indretning og den højeste grad af komfort. Direkte overfor den populære Letná Park kan du nyde en fantastisk udsigt over Prag og bor i nærheden af den fortryllende gamle bykerne.

Travellers Choice Award

5⭑ President Hotel er et af de mest populære steder at bo for de, der ønsker at opleve en luksuriøs storbyferie i Prag. Gæsterne er især glade for den overdådige morgenbuffet og de moderne værelser med den storslåede udsigt over Vltava.

Derfor har hotellet velfortjent modtaget den eftertragtede Travellers' Choice Award fra Tripadvisor.

Kulinariske perler på The President

Start dagen med velbrygget kaffe og en overdådig morgenbuffet, hvor ovnvarme rundstykker, duftende kager, frisk frugt, sød syltetøj, oste og krydrede pålæg står klar.

Pizza, pasta og guddommelig vin - elsker du også det italienske køkken? I "Elements Restaurant" kan du forkæle dig selv med de bedste delikatesser fra Italien i en fornem atmosfære under de glitrende lysekroner.

I "The Place Bar" kan du afslutte dageb med en udsøgt cocktail, og nyd udsigten over Prags bylandskab med den ikoniske borg.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Spa og wellness på President Hotel

Forkæl dig selv med et lille wellnessophold og få en pause med spa, sauna og pool i hotellets Zen Spa. Her venter dig et vidunderligt udvalg af spa-faciliteter, herunder sauna, skønhedssalon, thailandsk spa og en rummelig swimmingpool. Få sved på panden i den finske sauna, eller hvil ud i dampbadets velgørende varme.

Roomservice
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Handicapvenlig adgang
Rengøring
Wellness-område
Parkeringskælder
24 timers reception
Shuttleservice
Opbevaring af bagage
Tørretumbler
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: The President, Namesti Curieovych 1/100, 11000 Prag

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: 40 €/dag

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

The President
Namesti Curieovych 1/100
11000 Prag

Hvis du rejser med tog, kan du nå hotellet fra stationen "Praha hlavní nádraží" med sporvognslinje 9 på godt 20 minutter.

Fra Prag lufthavn kan du nå hotellet på ca. 25 minutter i bil.

Ferie i Prag

Når du planlægger en ferie i det fortryllende Prag, har du uden tvivl allerede fundet ud af, hvad der er byens mest populære seværdigheder. Så her kommer et lille insidertip om Prag, hvor du kan sætte farten ned og nyde ferien fuldt ud: Når du har tjekket de populære seværdigheder i centrum og har taget spadsereturen over Karlsbroen, men tænker, at det må være tid til en pause i det grønne - så skal du en tur i Letná Park. Hvis du går forbi Prag Metronome og går mod kanten af parken, vil du støde på den nok bedste udsigt i byen, nemlig i „Biergarten Letenský zámeček”. Drik en veltappet øl, find et skyggefuldt sted og nyd den storslåede udsigt.

FAQ

Check-out skal ske senest 12:00

Ja, det koster 40 € pr. dag.

Adressen på The President er: Namesti Curieovych 1/100, 11000 Prag

De mest populære seværdigheder i Prag er Karlsbroen, Prags rådhus og det flotte rådhusur, Prags borg, Krudttårnet, Dancing House, John Lennon-muren, den gamle bydelsplads, Sankt Vitus-katedralen, Letná-parken og Petrin-tårnet.

Letná Park ligger lige overfor hotellet, og den spanske synagoge, Krudttårnet og Prags rådhus ligger også inden for gåafstand fra hotellet.

Spa-området på The President er åbent dagligt fra kl. 10.00 til 21.00.

Check-in er fra 15:00