travelcircus

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Corballis, County Dublin. K67 H5H9, D09 Dublin
Se på kort

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Overnat i Europas venligste storby

Inklusive

 • Overnatning i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet med mere end 100 produkter

 • Benyt ALSAA Leisure Club & Swimming Pool

Det er vi vilde med

 • Kun 600 m fra Dublin Lufthavn

 • 24-timers gratis shuttleservice

 • Rabatter på andre aktiviteter som f.eks. squash og bowling

Inklusive

 • Overnatning i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet med mere end 100 produkter

 • Benyt ALSAA Leisure Club & Swimming Pool

83%
Anbefaling
65 Anmeldelser
Tripadvisor
2481 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Museer, udstillinger, parker, kyster og traditionelle irske pubber - det er Dublin! En storbyferie i Irlands livlige hovedstad er et absolut must. Det er ikke uden grund, at TripAdvisor to gange har kåret byen til den mest venlige by i Europa. Byens unikke beliggenhed på landets østkyst kombineret med over 1000 års historie giver byen en unik atmosfære. Gå i vikingernes fodspor, gå på opdagelse i fine butikker, gå rundt på unikke fødevaremarkeder, eller tag en sving om til musikken på de mange festivaler. Dublin byder på alt, hvad et rejse-hjerte begærer!

Et ophold på Radisson Blu Hotel Dublin Airport giver dig den mest bekvemme ferie på grund af beliggenheden direkte ved lufthavnen og er et passende udgangspunkt for din storbyferie i Dublin. 

Gæsterne på Radisson Blu Hotel Dublin Airport roser især den usædvanligt gode service på hotellet. De kulinariske glæder med den ekstra store morgenmad, den fremragende bar og den gennemførte restaurant er også særligt populære hos de rejsende.

Gastronomien på Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Glæd dig til hotellets meget roste, overdådige morgenbuffet: Det daglige udvalg af over 100 friske sæsonale, europæiske produkter lader intet tilbage at ønske. Derudover byder hotellets egen restaurant Collage velkommen både til frokost med et udsøgt udvalg af daglige regionale og sæsonale specialiteter samt retter fra buffeten, og om aftenen er der à la carte-servering. Den dagligt skiftende menu består af regionale produkter, traditionelle britiske og irske retter, alt sammen med et fokus på høj kvalitet. Hvis du ønsker at slutte aftenen af med en drink, er T3 Bar det perfekte sted. Her kan man nyde lette snacks og forfriskende drikkevarer i en afslappet og uformel atmosfære.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er inkluderet i prisen for dig.

Fitness im Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Vil du ikke gå glip af dit sportsprogram, selv på ferien? Det er ikke noget problem! ALSAA Leisure Club & Swimmingpool ligger i ganske tæt på hotellet, og mange af klubbens sportstilbud er gratis for dig! Få glæde af et komplet fitnesscenter med pool og løbebaner, og hold dig fit på ferien! Som gæst på Radisson Blu får du også rabat på squash og bowling i klubben, ligesom du efter forespørgsel på hotellet også kan benytte shuttleservice til Leisure Club. Kort sagt: Intet står i vejen for lidt sport på ferien!

Inkluderede services: Adgangen til ALSAA Leisure Club & Swimming Pool er gratis for dig.

Bar
Wifi
Fitness
Restaurant
Parkering
Morgenmad
24-timers modtagelse
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Brug af ALSAA Leisure Club & Swimming Pool med veludstyret fitnessstudie såvel som løbetræningsbaner ude og inde

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Radisson Blu Hotel Dublin Airport, Corballis, County Dublin. K67 H5H9, D09 Dublin, Irland

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant
 • Wifi: gratis
 • Parkering: Der er offentlige og afsikrede parkeringspladser ved overnatningsstedet, prisen er 14 € pr. dag.

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du blot køre til:

Radisson Blu Hotel Dublin Airport
Corballis, County Dublin. K67 H5H9
D09 Dublin
Irland

Hvis du rejser med tog, kan du tage Dublin Airport Express. Den kører direkte fra hovedbanegården Dublin Heuston til lufthavnen, hvor hotellet ligger.

Dublin Lufthavn ligger kun 600 m fra hotellet. Der er kun få minutters gang eller hvis du har stor bagage, kan du også benytte hotellets gratis transportservice.

Din miniferie i Dublin

Irland er for længst holdt op med at være et insidertip - og storbyen er ikke uden grund blevet ekstremt populær blandt rejsende. Især hovedstaden Dublin fortryller med sin kulturelle mangfoldighed og mange historiske attraktioner. Irernes åbenhed og deres indbydende pubkultur er garanti for, at du får en uforglemmelig miniferie. En klassisk storbytur med besøg på de mange museer og udstillinger er en mulighed, ligesom Dublin også er perfekt for en rolig ferie med familien eller kæresten, hvor I kan nyde lange gåture på stranden. Eller tag vennerne med og tag på pub crawl i Dublins natteliv: Her finder I mere end 850 pubber.

Disse højdepunkter i Dublin må du ikke gå glip af:

 • National Gallery
 • Trinity College
 • Kom bag kulisserne på kultserien - Game Of Thrones Studio Tour
 • St. Patrick’s Cathedral
 • Guiness Storehouse
 • Kilmainham Gaol (Fængselsmuseum)

FAQ

Adressen på Radisson Blu Hotel Dublin Airport er:
Corballis, County Dublin. K67 H5H9
D09 Dublin
Irland

Udtjekning skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.

Ja, hotellet tilbyder en morgenbuffet. Dette er tilgængeligt mandag til fredag ​​fra 6:30 til 10:30 og i weekenden indtil 11:00.

Ja, der er shuttleservice til både lufthavnen og ALSAA Leisure Club & Swimming Pool.

Dit værelse vil være klar til dig på ankomstdagen fra 14:00.

Dublin er hovedstaden i Irland.

Ja, Collage Restaurant tilbyder frokostbuffet og a la carte-middag. Det daglige skiftende tilbud består af regionale produkter, traditionelle retter og retter af høj kvalitet.