Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Spa, sø og livsnyderi midt i den smukke natur
Schlossstraße 18, 19089 Crivitz
Se på kort

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad

 • Fri brug af wellness-området

Det er vi vilde med

 • 1.300 m² wellness-område

 • Stor have med plads for solbadere

 • Ti kilometer væk fra Schweriner See

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad

 • Fri brug af wellness-området

Tripadvisor
395 Anmeldelser
Gratis afbestilling
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv brug af spa med swimmingpool og sauna

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Schloss Basthorst, Schlossstraße 18, 19089 Crivitz

Ekstraservices

 • Turistskat: inkluderet
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: gratis udenfor (i den underjordiske parkeringskælder er prisen 8 €/dag)
 • Dyr: kun efter forespørgsel direkte hos hotellet inden ankomst. 19 € pr. dag og pr. dyr (uden foder, men med hundetæppe, madskål og godbidder). Betales på stedet.

Yderligere personer

 • Maksimal belægning:
  • Dobbeltværelse: 2 voksne
  • Luksusværelse på slottet: 2 voksne + 1 barn
  • Luksusværelse Waldresidenz: 2 voksne + 1 barn
  • Juniorsuite på slottet: 2 voksne + 2 børn
  • Juniorsuite bolig i skoven: 2 voksne + 2 børn

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Servaas Schlosshotel GmbH.
Servaas Schlosshotel GmbH
Schlossstraße 18 19089 Crivitz OT Basthorst
Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Morgenmad
Ikke-ryger hotel

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Schloss Basthorst
Schlossstraße 18
19089 Crivitz

Rejser du med tog? Fra Berlin er der regionaltog via Ludwigslust til Crivitz. Fra Flensborg eller Hamborg skal du til stationen i Schwerin, og herefter til Crivitz. Derfra er det bedst at tage en taxa til hotellet, som ligger ca. 10 km fra Crivitz.

Sølandskab med kulturelle perler i Nordtyskland

Oplev den vidunderlige natur i Mecklenburg-Vorpommern! Schloss Basthorst ligger direkte ved den flotte Glambecksee, der har stier til vandreture og cykelture langs søens bred og ind i skovene og naturen omkring. Lej cykler, elcykler og kort på hotellet og oplev det smukke morænelandskab, som har dramatiske spor af istiden.

Du kan også aktivt nyde naturen ved at sejle i kano. Et godt udgangspunkt for ture på vandet er den nærliggende landsby Vorbeck, hvorfra du kan tage på en spændende dag med kano på den romantiske flod Warnow. Måske vil du endda se isfugle og bævere undervejs!

Er du på jagt efter kulturhistoriske oplevelser, må du besøge et af de mange slotte. Mecklenburg-Vorpommern har faktisk flere slotte end nogen anden tysk delstat - mere end 2.000 af de imponerende adelige bygninger kan du derfor udforske her. Et af de smukkeste er Schwerin Slot, som er vidt kendt for sin historicistiske bygningstil.. Schwerin er også en interessant kulturby i sig selv og ligger kun 30 minutters kørsel fra Schloss Basthorst.

Beskrivelse

Schloss Basthorst

Hvis du er på udkig efter en helt særlig ferie i Nordtyskland, bør du checke ind på en slotsferie på Schloss Basthorst. Beliggende i et smukt, stort parklandskab i nærheden af Glambeck-søen byder hotellet på elegant, smukt design, masser af spa og gastronomisk forkælelse.

Kun ca. 30 minutter i bil fra Schwerin og 1,5 time fra Lübeck kan du se frem til et luksuriøst spaophold på det næsten 200 år gamle slot. Glem hverdagens bøvl og dyk ind i slottets 1.300 m² store spa med pool, saunaer og meget mere. På hotellets restaurant kan du nyde den raffinerede menu, hvor du både kan smage på traditionelle specialiteter fra Mecklenburg såvel som det franske køkken. De stilfulde og individuelt indrettede værelser giver dig et fredeligt ophold, så du kan nyde hvert minut på ferien.

Schloss Basthorst har designet det perfekte spaophold med genial gastronomi og unik natur. Det viser gæsternes rosende anmeldelser på rejseportaler såsom HolidayCheck og Tripadvisor i den grad: Det smukke slot med de ekstraordinære værelser får særligt ros for beliggenheden i den engelske slotspark, hvor du også kan vandre ad stier gennem dybe skove og komme til Glambecksee på blot få minutter fra hotellet.

Gastronomi og forkælelse på Schloss Basthorst

Din ferie på det gamle slotshotel er også en forkælelsesrejse for smagssansen. Glæd dig til den overdådige morgenmad, men også de udsøgte frokost- og aftenmenuer giver dig noget for pengene! Her vil du opleve et passioneret køkkenhold, der skaber uovertrufne retter for enhver smag.

 • Restaurant Wilhelmina Helena: Glæd dig til det klassiske nordtyske køkken med mecklenburgske traditioner og førsteklasses råvarer. Lad dig forkæle i restauranten, der er opkaldt efter den hollandske monark. Om morgenen vil du desuden få serveret en flot morgenmad med regionale delikatesser og morgenklassikere. Bemærk venligst, at du skal have reservation på forhånd, når du vil spise frokost eller aftensmad i restauranten Wilhelmina Helena.

 • Schlosslounge: Se frem til en velskænket øl, et godt glas vin eller lækre drinks i slotsbaren. Du kan også nyde udsigten over den grønne slotshave og Glambeck-søen.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Basthorst Spa – Wellness for alle sanser

Er der noget bedre end at slappe af med wellness, spa og sauna? Næppe! Det ved hotellets værter, familien Hopman, alt om, og derfor har de indrettet hotellet med et stort, moderne wellnessområde.

I den flotte spa på 1.300 m² kan du koble helt fra. Tag en forfriskende svømmetur i poolen og nyd udsigten over det smukke landskab. Giv krop og sjæl en fridag og bliv varmet igennem i Laplands-sauna eller læn dig tilbage og få en beroligende massage. Alt dette og meget mere er muligt på wellnesshotellet Schloss Basthorst.

Basthorst Spa har til dette formål:

 • En swimmingpool med vandfald og afslapningsområde med pejs og solterrasse
 • Forskellige saunaer, fx panoramasaunaen, den finske sauna og et dampbad
 • Oplevelsesbrusere og meditationsrum
 • En bred vifte af behandlinger, herunder massage, peelinger, wellnessbade og meget mere (mod ekstra betaling)

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets wellnessområde.

FAQ

Adressen på Schloss Basthorst er: Schlossstraße 18
19089 Crivitz

Du skal senest tjekke ud på Schloss Basthorst ved 11:00.

Wellnessområdet på Schloss Basthorst omfatter en swimmingpool, et saunaområde, et dampbad, flere afslapningsrum og meget mere. Mod ekstra betaling kan du bestille skønhedsbehandlinger og massage.

Check-in på Schloss Basthorst kan ske fra 15:00 på ankomstdagen.

Din værelsespris, når du booker Schloss Basthorst, inkluderer daglig morgenmad og brug af wellness-området.

Ja, du kan tage din hund med til Schloss Basthorst for €19 per dag og kæledyr. Prisen inkluderer ikke mad, men din hund vil modtage et hundetæppe, en skål og en godbid.