travelcircus

Seventy Barcelona

Carrer de Còrsega 344, 08037 Barcelona
Se på kort

Seventy Barcelona

4
Moderne hotel med masser af stilfulde spatilbud

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af hotellets eget wellnessområde

 • Adgang til det veludstyrede fitnessområde

Det er vi vilde med

 • Mange forskellige spa-tilbud

 • Sofistikeret indretning og moderne design

Hotellet har en pool på tagterrassen, hvor du kan nyde de lækre drinks fra baren!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af hotellets eget wellnessområde

 • Adgang til det veludstyrede fitnessområde

100%
Anbefaling
4 Anmeldelser
Tripadvisor
607 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Seventy Barcelona

Barcelona er den perfekte storby, når du længes efter ren sommerferie med strand, shopping og lækre restauranter, men den catalonske hovedstad giver dig også unikke oplevelser med sin bjergrige natur, storslåede arkitektur og kunst! Alt sammen ledsaget af den afslappede og elegante stemning i Barcelona, hvor det føles som om, hver eneste snoede stræde byder på nye eventyr. Glæd dig til at føle dig helt hjemme på det eksklusive hotel, når du kommer hjem fra dagens ture.

I centrum af byen, kun få minutter fra den verdensberømte Sagrada Família, kan du nemlig tjekke ind på det stilfulde 4⭑ Hotel Seventy Barcelona og virkelig fejre livets bedste sider på en ferie i Barcelona i det solrige Catalonien.

Travellers Choice Award

Hotel Seventy Barcelona scorer høje point hos de tidligere gæster, som i deres anmeldelser er meget begejstrede for det elegante interiør, den perfekte beliggenhed og det venlige og opmærksomme personale. Hotellet er et af de rejsendes foretrukne hoteller i Barcelona og har fortjent den eftertragtede Travellers' Choice Award samt titlen Best of the Best fra Tripadvisor.

Kulinariske perler på Hotel Seventy Barcelona

The Kitchen & TIMELESS kan du nyde dagens første og nok vigtigste måltid i smagfulde omgivelser, så du er klædt på til at udforske det smukke Barcelona. Ud over en lækker morgenbuffet og den fineste kaffe om morgenen, kan du nyde de lækre mediterrane og internationale retter om eftermiddagen og aftenen.

På hotellets tagterrasse kan du se frem til lækre drinks og snacks på Carta Urban Beach Club, som er det perfekte sted både at slikke sol og få lidt storby-vibes. Den ideelle afslutning på dagen finder du desuden i hotellets egen bar The Cors. Med sit hypermoderne design er baren en oplevelse i sig selv, men du forkæles også med smagfulde cocktails og et udvalg af kvalitetsvine. Læn dig tilbage, nyd de delikate drinks og ferietiden med dine kære.

Inkluderede services: Den daglige morgenmadsbuffet er gratis for dig.

Fitness og wellness på Hotel Seventy Barcelona

Det fremragende 4⭑ Hotel Seventy Barcelona byder ikke kun på et eksklusivt køkken og moderne værelser, men også et førsteklasses tilbud i form af et ophold med spa, wellness og fitnessområde. Du kan gratis træne på det moderne udstyr og være aktiv på ferien. De mange tilbud inden for wellness, pool og sauna sætter prikken over i'et - et spaophold i Barcelona lyder ikke som det værste, man kan lave på ferien, vel?

Du finder følgende wellness-tilbud på hotellet:

 • En sauna
 • Et dampbad
 • Forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling)
 • En unik pool på tagterrassen
 • En indendørs pool

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets fitnessrum og hele wellnessområdet.

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Spa
Restaurant
Pool
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Sauna
Wellness-område
Terrasse
Parkeringskælder
24-timers modtagelse
Café
Elevator
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenbuffet
 • Inklusiv brug af hotellets eget wellnessområde
 • Med adgang til det moderne fitnessområde

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Seventy Barcelona, Carrer de Còrsega 344, 08037 Barcelona

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: 19 €/dag

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Seventy Barcelona
Carrer de Còrsega 344
08037 Barcelona

Hovedbanegården Barcelona-Sants ligger kun 3,5 km fra Hotel Seventy Barcelona. Det tager ca. 15 minutter at komme dertil i bil eller bus.

Hvis du rejser med fly, ligger Barcelona lufthavn ca. 16 km fra hotellet. Du kan komme dertil i bil eller taxa på ca. 30 minutter. En rejse med offentlig transport tager ca. 40 minutter.

Barcelonas seværdigheder

Du kan nyde ferien i den spanske hovedstad på mange måder - tag på stranden eller en eventyrlig rundtur i byen, der har mange seværdigheder og unikke oplevelser. Besøg f.eks. domkirken Sagrada Família, som udover sin enestående arkitektur skiller sig ud fra alle andre kirker, fordi den er blevet bygget på i mere end 140 år! Gå en tur gennem Barri Gòtic, byens gotiske kvarter, eller tag en tur med svævebanen op på Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en enestående udsigt og en Aperol Spritz.

Enhver tur til Cataloniens hovedstad bør også have følgende højdepunkter:

 • En shoppingtur på den berømte gade Las Ramblas
 • En betagende aften på Montjuïc-bjerget med det unikke springvandsshow
 • Et besøg på Picasso-museet
 • En lækker paella på en af de førsteklasses spanske restauranter

FAQ

Det er desværre ikke tilladt at medbringe kæledyr på Hotel Seventy Barcelona.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Adressen på Seventy Barcelona er: Carrer de Còrsega 344 08037 Barcelona

Du kan nyde den lækre morgenbuffet hver morgen fra 07:30 til 10:30.

Check-out skal ske inden 11:00.

Ud over den fantastiske spa, wellnesstilbud og den imponerende tagterrasse har hotellet også et udendørsområde omgivet af oliventræer, som om aftenen brillerer med sin ægte spanske stemning. Der er også forskellige steder på hotellet, som gør det nemt og bekvemt at arbejde på computeren eller læse avisen og en god bog. Du kan også sætte dig ned i tv-stuen og se dine yndlingsprogrammer eller spændende sportsbegivenheder.