Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
+45 89 875 500
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus

T62 Hotel Budapest

Teréz krt. 62, 1066 Budapest
Se på kort

T62 Hotel Budapest

3
Kunstnerisk hotel i hjertet af eventyrlige Budapest

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Beliggende tæt ved byens centrale vest-banegård

 • Flot indretning - en hyldest til Frida Kahlo

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
7 Anmeldelser
Tripadvisor
481 Anmeldelser
Gratis afbestilling
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

T62 Hotel Budapest

Gå rundt i den ungarnske hovedstads forskellige kvarterer, der byder på alt fra storslået arkitektur til farverig gadekunst, nyd et lille wellnessophold på et af de mange berømte steder med spa i Budapest og trendy caféer og spisesteder. Om aftenen kan du se over byens mange funklende lys, nyde traditionelle lángos på madmarkedet og besøge de hyggelige barer og restauranter i Budapest.

Hvis det lyder som den perfekte storbyferie for dig, skal du tjekke ind på T62 Hotel i Budapest. Hotellet ligger midt i det nye centrum, lige ved siden af Vestbanegården, hvor du vil opleve de moderne sider af Ungarns hovedstad, men også få et indtryk af de lokale og de mange tilbud inden for kultur i Budapest. Hotellets mange kunstneriske designs, urbane atmosfære og hyggelige indretning afspejler charmen og åbenheden i Budapest, så du føler dig velkommen fra første øjeblik.

Tidligere gæster roser især den centrale beliggenhed ikke langt fra de smukkeste seværdigheder i Budapest. Det venlige personale, det moderne design og det førsteklasses kulinariske tilbud bliver også rost gentagne gange.

Kulinariske glæder på T26 Hotel Budapest

Om morgenen kan du se frem til morgenbuffeten: Her venter dig croissanter, solidt fuldkornsbrød, friske rundstykker og kaffe for enhver smag. Derudover er der alle former for ost og pålæg, marmelade, æggeretter og sprød råkost såvel som müsli, yoghurt, frugt og salater.

Hvis sulten melder sig mellem måltiderne, kan du smage på internationale klassikere og snacks i hotellets hyggelige farverige restaurant og bar. Omgivet af de kunstneriske designs med en hyldest til Frida Kahlo kan du tage en pause med lækre cocktails, cremede kaffevarianter og velskænket øl.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Tag på opdagelse i Budapest

Lige efter morgenmaden kan du kaste dig ud i sightseeing i det smukke Budapest. Start dagen med en flot vandring langs Donau og besøg det storslåede parlament, som nok er den mest berømte bygning i byen - det ligger kun ca. 900 meter fra hotellet.

Bagefter kan du tage en afslappet gåtur gennem de romantiske stræder i byens centrum: Historiske pubber, prisvenlige vintagebutikker, duftende gadekøkkener og tage en tur i spa i Budapests vidt berømte, flotte spasteder.

Bar
Wifi
Kæledyr velkomne
Morgenmad
Concierge
Rengøring
Ikke-ryger hotel
24 timers reception
Café
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Med en flaske vand på ankomstdagen

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: T62 Hotel Budapest, Teréz krt. 62, 1066 Budapest

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, 4 % af værelsesprisen pr. nat
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: der er parkeringspladser tæt på hotellet (mod betaling)
 • Kæledyr: 18 € pr. nat

Yderligere personer inkl. ekstra seng

 • Børn op til 1 år: gratis
 • Børn fra 2 til og med 11 år: 20 €/nat
 • Ekstra personer fra 12 år: 40 €/nat
 • Maksimal belægning:
  • Standard dobbeltværelse: 2 voksne
  • Stort dobbeltværelse: 4 personer

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling indtil otte dage før din ankomstdato
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Domhotel Kft..
Domhotel Kft.
Teréz körút 62 1066 Budapest

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

T62 Hotel Budapest
Teréz krt. 62
1066 Budapest

Hvis du rejser med tog til Budapest, skal du tage Nyugati-togstationen i Budapest. Derfra er der kun 3 minutters gang til hotellet.

Der er ca. 20 km til lufthavnen i Budapest. Med taxa tager turen til hotellet knap 40 minutter.

Smukke Budapest

Blandt storbyer og hovedstæder i Østeuropa har Budapest en helt særlig charme og skønhed - her slynger Donau sig gennem det historiske centrum, hvor spasteder og imponerende historisk arkitektur mixes med moderne byliv og trendy caféer. Når du ser ud over byens lys, der glitrer romantisk om aftenen vil du bestemt få mindelser om Paris - i den ungarske hovedstad får du derfor romantisk storbyferie med masser af luksus og gastronomisk forkælelse til billige priser!

På den ene side historisk og traditionel metropol - på den anden side hip og moderne: Budapest byder på masser af farverige kaffehuse, afslappede musikpubs, hyggelige ruin-barer, trendy streetfood-markeder og førsteklasses shoppinggader.

Hippe hotspots i Budapest:

 • Twentysix: Har du lyst til frodig Middelhavs-stemning i hjertet af den pulserende storby? Så tag en afstikker til Twentysix, der både byder på kvalitetsmad, restauranter, caféer, yogakurser og meget mere.
 • 360 Bar: Besøg 360 Bar og nyd klassiske drinks med en unik panoramaudsigt over hele byen - udsigten over byen ved solnedgang er et must!
 • Szimpla: Et klassisk hotspot er den historiske ruinbar Szimpla. Her vrimler det med glade mennesker og byder på festligheder i en afslappet atmosfære og unikke, smukke omgivelser!

FAQ

Adressen på T62 Hotel Budapest er: Teréz krt. 62, 1066 Budapest

Check-out skal ske inden 11:00.

Ja, der er en restaurant på hotellet med bar.

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Hotellet ligger tæt på den centrale banegård Nyugati og er kun 900 m fra seværdigheder såsom den unikke parlamentsbygning, Den Ungarske Statsopera og et must-see i Budapest, det musikalske springvand på Margaret-øen.