Ritz-Carlton Berlin

Potsdamer Platz 3, 10785 Berlin
Se på kort

Ritz-Carlton Berlin

5
Luksuriøs storbyferie med stemningen fra de gyldne 1920'ere

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Luksushotel med flot, central beliggenhed

 • Hotellet og barerne har vundet flere priser

Hotellets eksklusive adresse på Potzdamer Platz sætter scenen for livet på første klasse!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

98%
Anbefaling
569 Anmeldelser
Tripadvisor
3313 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

The Ritz-Carlton Berlin

Det elegante Hotel Ritz-Carlton giver dig ikke blot nogle af de vigtigste seværdigheder i Berlin inden for gåafstand, men også en storbyferie i Berlin med kræs for detaljen og forkælelse for alle sanser. Hotellet ligger direkte på Potsdamer Platz, så du kan nå legendariske Tiergarten, Berliner Philharmonie eller Brandenburger Tor på få minutter.

På dit ophold i den tyske hovedstad vil du opleve ægte service, få royale smagsoplevelser og sove himmelsk på det luksuriøse 5⭑-hotel. Det flot designede, moderne wellness- og fitnessområde giver dig ren afslapning, så du starter hver dag fuldstændig veludhvilet. Uanset hvad du har planlagt at lave i din ferie i Berlin, så er du garanteret at få en enestående oplevelse på Ritz-Carlton.

Travellers Choice 2021

Ritz-Carlton Hotel har ry for at være et af de smukkeste hoteller i verden - og vi er enige! Utallige positive anmeldelser fra gæsterne samt Travellers' Choice Award fra Tripadvisor er beviset: Tidligere gæster roser den smagfulde indretning i art deco-stil, den fremragende service af personalet og de fantastisk smukke værelser. Det 5-stjernede hotel har i den grad fået ros over hele linien - lige fra de stilfulde, unikke rum til gastronomien og den attraktive beliggenhed.

Gastronomisk forkælelse på Hotel The Ritz-Carlton Berlin

Efter en skøn nattesøvn kan du starte dagen ved den overdådige morgenbuffet. I den hyggelige The Lounge kan du nyde aromatisk te og kaffe, snacks og lækre cocktails. I hotellets restaurant POTS kan du nyde regionale klassikere og moderne fortolkninger af retter fra det tyske køkken, som serveres med vine, der er håndplukket af sommelierer.

Bliv fortryllet af de specialdesignede cocktails, der ledsages af levende musik i den stilfulde bar The Curtain Club. Har du lyst til (endnu) en unik oplevelse? Gå på eventyr med alle dine sanser på baren Fragrances - her dufter du først til et udvalg af luksuriøse parfumer, hvorefter du overraskes med en drink, som ekspertbartenderne matcher med dine duftpræferencer.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

Wellness på Hotel The Ritz-Carlton Berlin

The Ritz-Carlton har en elegant pool, en finsk sauna og et dampbad, der sørger for himmelsk afslapning på hotellet. Hvis du ikke vil gå glip af din fitnesstræning på ferien, kan du træne på forskellige cardiomaskiner, træne med vægte eller finde zen på en af yogamåtterne.

Bar
Wi-fi
Fitness
Spa
Restaurant
Pool
Morgenmad
Sauna
Wellness-område
24-timers modtagelse
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenbuffet

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Ritz-Carlton Berlin, Potsdamer Platz 3, 10785 Berlin

Ekstraydelser

 • Turistskat: betales på stedet, hvis relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: kan være mod betaling

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen, når du aflyser mere end 24 timer efter bestillingen.
 • For anmodninger om ombooking bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på service@travelcircus.de, skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Ritz-Carlton Berlin
Potsdamer Platz 3
10785 Berlin

Hvis du ankommer til Berlin Hovedbanegård med toget, kan du tage med offentlig transport og være på hotellet inden for 15 minutter. Med taxa tager det et par minutter mindre.

Lander du i Berlins nye lufthavn BER? Hvis du kører til hotellet i bil herfra, tager det ca. 40 minutter. Tager du med offentlig transport, skal du regne med at være på hotellet efter ca. 1 time.

Oplev det klassiske, historiske Berlin på storbyferien

Den tyske hovedstad er ikke kun kendt for sine geniale muligheder for shopping og secondhand butikker, sit fantastiske natteliv og sin internationale kunstscene, men også for sin mangfoldige og åbne kultur, moderne gastronomi i første klasse og frem for alt for et væld af historiske mindesmærker og seværdigheder, hvor du virkelig kan opleve historiens vingesus. Udforsk de største historiske seværdigheder i Berlin og bliv fortryllet på et af de mange imponerede museer:

 • Pergamonmuseets enorme samling af antik arkitektur i fuld størrelse, flere tusind år gamle skulpturer, islamisk kunst og kunst fra det Babylonske Rige.
 • Alte Nationalgallerie er betagende med sin turkise stjernebestrøede kuppelhvælving og kæmpe samling kunst fra primært det 19. århundrede
 • Berlins Naturhistoriske Museum præsenterer dinosaurskeletter til dybhavsfisk i sine omfattende udstillinger og samlinger af flora og fauna
 • Spionagemuseet kan du interaktivt dykke ind i DDR-tiden og lære mere om spionagens historie
 • Dyk ned i fortiden og oplev Berlins gader under overfladen i Berliner Unterwelten
 • Et must for kunstinteresserede er Hamburger Bahnhof, hvor du kan se aktuelle udstillinger af samtidskunst og permanente udstillinger med bl.a. Joseph Beuys og Andy Warhol.

FAQ

Hotellet har sin egen restaurant, lounge og to barer.

Hotellet har et wellness-område med fitnessrum, dampsauna, pool og finsk sauna.

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Du kan træne i fitnessrummet døgnet rundt.

Adressen på The Ritz-Carlton Berlin er: Potsdamer Platz 3, 10785 Berlin

Check-out skal senest ske 12:00 på afrejsedagen.