travelcircus
Gutschein AGB

GENERELLE REGLER OG BETINGELSER FOR GAVEKORT

GENERELLE REGLER OG BETINGELSER FOR GAVEKORT

Gavekortet er gyldigt i 24 måneder efter fuld betaling gældende fra den indløsningsdato, der er angivet på gavekortet. Gavekortet kan bruges én gang til den værdi, der er angivet på gavekortet, ved booking af en rejse arrangeret af Travelcircus GmbH.

Rejsegavekortet kan ikke bruges til køb af andre gavekort. Det er ikke muligt at returnere gavekortet efter købet med henblik på at få beløbet udbetalt. I tilfælde af, at gavekortet mistes eller hvis gavekortets informationer er ulæselige, mister gavekortet sin gyldighed.

Der kan kun indløses 1 gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter. Gavekortet kan frit overdrages til en anden person, men må ikke videresælges. Kontant udbetaling af gavekortet er ikke mulig, og det samme gælder for et overskydende beløb på et gavekort.

Hvis gavekortet overstiger værdien af bestillingen, vil det overskydende beløb forblive på gavekortet og kan herefter indløses ved bestilling af andre Travelcircus-produkter inden for gavekortets gyldighedsperiode. Travelcircus anbefaler, at du indløser gavekortet i god tid, så du har det størst mulige udvalg af events og hoteller at vælge imellem.

Datoer i den angivne indløsningsperiode, hvor pakkeprisen er 258,00 € har begrænset tilgængelighed, og de afhænger både af åbningstiderne hos Warner Bros. Studio Tour London såvel som rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbHs forhåndsreserveringer. Andre rejsetilbud og datoer til pakkeprisen på 258 € i den angivne indløsningsperiode er afhængig af tilgængeligheden af hoteller og billetter, der er forhåndsreserveret af Travelcircus eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH. Disse er også begrænsede.

De viste rejser er eksempler på tilbud. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og afvigelser i udbuddet af rejser og hoteller. Spærrede datoer, messedatoer og specialbegivenheder er ikke medtaget. Andre ankomstdatoer samt datoer i højsæsoner kan kun bookes mod et tillægsgebyr.

På grund af udviklingen i forbindelse med coronavirus (covid-19) kan der desuden forekomme afvigelser eller indskrænkelser i servicen/tilbuddet på stedet. Booking af enkeltværelse er muligt. Booking af andre hoteller og tilbud, et større antal af rejsende, medbringelse af børn, yderligere tjenester såsom massage eller forplejningsmuligheder, udvidede billetmuligheder, højere priskategorier samt flere overnatninger og højere værelseskategorier er muligt mod betaling af tillægsgebyr, hvis dette er relevant. Forsikringspræmier skal betales umiddelbart efter reservationen. Eventuelle yderligere omkostninger, såsom turistskat, betales lokalt på overnatningsstedet.

Efter indløsning af gavekortet: I tilfælde af senere spørgsmål bedes du beholde dit gavekort og fakturaen i nogen tid efter din bestilling.

De generelle vilkår og betingelser for agenten Travelcircus GmbH samt de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, dvs. eksempelvis det givne hotel eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, er gældende. Disse vilkår og betingelser vil du finde på www.travelcircus.dk i det specifikke afsnit, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling, inden du afslutter og betaler denne.

Når du har indløst gavekortet og fuldført bestillingen, vil du normalt modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før ankomst. I tilfælde af afbestilling af din bookede rejse efter indløsning af gavekortet gælder tjenesteyderens afbestillingsbetingelser, dvs. eksempelvis rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH eller det givne hotel. Disse afbestillingsbetingelser vil du ligeledes kunne læse i de almindelige forretningsbetingelser eller finde under afsnittet “Betingelser”, inden du gennemfører og afslutter din bestilling.