Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Værdikuponen er gyldig i 24 måneder efter fuld betaling fra den indløsningsdato, der er angivet på kuponen, og kan krediteres én gang med det beløb, der er angivet på kuponen, når du bestiller en rejse arrangeret af Travelcircus GmbH. Værdikuponer kan ikke bruges til køb af andre værdikuponer. Værdikuponen kan ikke returneres efter køb. Hvis voucherkoden mistes eller bliver ulæselig, mister voucheren sin gyldighed. Der kan kun indløses 1 voucher pr. booking. Voucheren kan ikke kombineres med andre vouchere eller rabatter. Voucheren kan frit overdrages, men kan ikke videresælges. En kontant betaling af vouchere eller voucher-kredit er ikke mulig. Hvis værdien af værdikuponen overstiger værdien af bookingen, forbliver den resterende værdi på værdikuponen og kan stadig indløses til hele Travelcircus' rejseudvalg inden for værdikuponens gyldighedsperiode.

Travelcircus anbefaler, at du indløser værdibeviset tidligt, så du har det bredest mulige udvalg af indløsningsmuligheder. Datoerne for pakkeprisen på 1.838 kr. i den angivne indløsningsperiode afhænger af åbningstiderne for Warner Bros. Studio Tour London og de kontingenter, der er reserveret af rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, og er begrænsede. Yderligere rejsetilbud og datoer til pakkeprisen på 1.838 kr. i den angivne indløsningsperiode er afhængige af tilgængeligheden af hotel- og billetkontingenter reserveret af Travelcircus eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH og er også begrænsede. De angivne rejser er prøvetilbud. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og afvigelser i udvalget af tilgængelige rejser og hoteller. Lukkedatoer, messedatoer og særlige begivenheder er udelukket. Yderligere ankomstdatoer og højsæsoner kan kun bestilles mod et ekstra gebyr. På grund af begivenhederne i forbindelse med coronavirus (Covid-19) kan der også være afvigelser eller begrænsninger i servicen/tilbuddet på stedet. Enkeltbelægning er mulig. Yderligere hoteller og tilbud, et højere antal rejsende, inkludering af børn, yderligere tjenester såsom massage eller cateringmuligheder, udvidede billetmuligheder, yderligere tidsintervaller, højere priskategorier samt ekstra nætter og højere værelseskategorier kan være mulige mod et ekstra gebyr. Forsikringspræmier skal betales straks ved booking. Eventuelle ekstra omkostninger, såsom byskat, skal betales lokalt.

Efter indløsning af voucheren: Opbevar venligst voucheren og fakturaen, selv efter din booking, i tilfælde af spørgsmål. De generelle vilkår og betingelser for Travelcircus GmbH gælder, såvel som de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, f.eks. hotellet eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH. Disse kan findes på www.travelcircus.de i den respektive bookingsektion, før bookingen afsluttes. Efter indløsning af voucheren/efter booking vil du normalt modtage dine rejsedokumenter op til 7 dage før ankomst. I tilfælde af afbestilling efter indløsning af voucheren gælder afbestillingsbetingelserne for tjenesteudbyderen, f.eks. rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH eller det arrangerede hotel, som du også kan se i GTC eller betingelser i reservationsafsnittet, inden du afslutter reservationen.