Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Værdikuponen kan indløses én gang efter betaling fra 03.01.2024 i rejseperioden 04.02.2024 til 30.12.2024, afhængigt af tilgængeligheden af dette specialtilbud. Derefter kan den tilsvarende værdi af voucheren (1838 kr.) krediteres ved bestilling af en rejse arrangeret af Travelcircus GmbH indtil 30. december 2025. Rejsekuponer kan ikke bruges til at købe andre kuponer. Voucheren kan ikke returneres efter køb. Hvis voucherkoden mistes eller bliver ulæselig, mister voucheren sin gyldighed. Der kan kun indløses 1 voucher pr. booking. Voucheren kan ikke kombineres med andre vouchere eller rabatter. Voucheren kan frit overdrages, men kan ikke videresælges. Kontant betaling af vouchere eller voucher-kredit er ikke mulig. Voucheren er gyldig indtil 30.12.2025.

Travelcircus anbefaler, at du indløser gavekortet i god tid, så du har flest mulige datoer og overnatningstyper at vælge imellem. Datoer i den angivne indløsningsperiode, hvor pakkeprisen er 1838 kr., afhænger af Warner Bros. Studio Tour Londons åbningstider såvel som de har begrænset tilgængelighed og afhænger af rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbHs forhåndsreserveringer. Andre rejsetilbud og datoer i den angivne indløsningsperiode, hvor pakkeprisen er 1838 kr., har begrænset tilgængelighed og afhænger af Travelcircus' eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbHs forhåndsreserveringer af hotelværelser og billetter.

De angivne rejser er eksempler på tilbud. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og afvigelser i udbuddet af rejser, tilgængeligheder og hoteller. Spærrede datoer, messedatoer og specialbegivenheder er ikke medtaget. Andre ankomstdatoer samt datoer i højsæsoner og helligdage kan kun bookes mod ekstra betaling.

På grund af udviklingen i forbindelse med coronavirus (covid-19) kan der desuden forekomme afvigelser eller indskrænkninger i servicen/tilbuddet på stedet. Booking af enkeltværelse er muligt. Booking af andre hoteller, et større antal af rejsende, medbringelse af børn, ekstraservices såsom massager eller forplejningsmuligheder, udvidede billetmuligheder, højere priskategorier såvel som flere overnatninger og højere værelses- eller overnatningskategorier er muligt mod ekstra betaling, hvis dette er tilgængeligt for den valgte rejse. Forsikringspræmier skal betales umiddelbart i forbindelse med bookingen. Eventuelle yderligere omkostninger, såsom turistskat, betales lokalt på stedet.

Efter indløsning af gavekortet: I tilfælde af senere spørgsmål bedes du beholde dit gavekort og fakturaen i nogen tid efter din bestilling. De generelle vilkår og betingelser for rejseformidleren Travelcircus GmbH samt de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, dvs. eksempelvis det givne hotel eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, er gældende. Disse vilkår og betingelser vil du finde på www.travelcircus.dk i det specifikke afsnit, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling, inden du afslutter og betaler denne. Når du har indløst gavekortet og fuldført bestillingen, vil du normalt modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før ankomst.

I tilfælde af afbestilling af din bookede rejse efter indløsning af gavekortet gælder tjenesteyderens afbestillingsbetingelser, dvs. eksempelvis rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, og disse vil du kunne læse i de almindelige forretningsbetingelser eller i betingelserne i bookingafsnittet, inden du gennemfører bookingen.