Travelcircus

Zarenhof Friedrichshain

Boxhagener Strasse 17, 10245 Berlin
Se på kort

Zarenhof Friedrichshain

4
Bo centralt i et af de hippeste kvarterer i Berlin

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Kun 2 km fra det legendariske East Side Gallery

Centralt beliggende i det hippe kvarter omkring Boxhagener Platz med et væld af restauranter, barer og butikker, og ikke langt fra Berlins berømte klub-område!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
173 Anmeldelser
Tripadvisor
181 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Zarenhof

På Hotel Zarenhof kan du føle dig helt hjemme under din ferie i Berlin. Du kan både glæde dig til en stor morgenmad, komfortable værelser og en fantastisk beliggenhed tæt ved Boxhagener Platz. Især for koncertgæster er det centrale hotel populært, da det ligger tæt på Mercedes-Benz Arena, hvor mange berømte nationale og internationale kunstnere spiller deres koncerter. Ligeledes har du mindre end 20 minutters gåtur til Berlins største klubs og festlige barer ved Revaler Straße og Ostkreuz.

Glæd dig til en begivenhedsrig ferie i Nordtyskland og den eventyrlige hovedstad, som byder på historiske seværdigheder, kunst og spændende butikker på nærmest hvert eneste hjørne. Hvis du får lyst til at slappe af efter en tur rundt i den farverige og festglade by, ligger den store Volkspark Friedrichshain kun få minutter fra hotellet - med andre ord får du det bedste af alle verdener!

Hotel Zarenhof i den populære bydel Friedrichshain har mange glade gæster, der i anmeldelserne ofte roser hotellets optimale beliggenhed, ligesom de rene værelser og det imødekommende personale får ros.

Flot morgenbuffet på hotellet

En lækker morgenmad gør det meget nemmere at komme i gang med dagen! Her kan du glæde dig til både morgenbrød, salte delikatesser og kager, frisk juice og dampende røræg, der perfekte sammen med de sprøde, stegte kartofler.

Lige om hjørnet ligger den grønne, fredelige Boxhagener Platz såvel som den populære Simon-Dach-Straße, som er kendt for sine mange førsteklasses caféer, barer og restauranter. Her kan du nyde aromatiske kaffespecialiteter og et stort udvalg af lækre internationale retter i den charmerende berlinske storbystemning.

Inkluderede tjenester: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Wifi
Parkering
Morgenmad
Cykel
Rengøring
Ikke-ryger hotel
24-timers modtagelse
Café
 • Overnatning i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Zarenhof Friedrichshain, Boxhagener Strasse 17, 10245 Berlin

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: 14 €/dag

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Zarenhof Friedrichshain
Boxhagener Strasse 17
10245 Berlin

U-Bahn U5 tager dig direkte fra Berlin hovedbanegård til hotellet på 20 minutter.

Det tager ca. 40 minutter at komme fra BER lufthavn til hotellet, uanset om du tager offentlig transport, bil eller taxa.

Berlin helt tæt på

Berlins seværdigheder er lige så mangfoldige og imødekommende som stemningen og beboerne i den tyske hovedstad. Alle bydele, caféer og butikker har deres egen unikke karakter, for Berlin er en by med stor personlighed. Det store kulturelle udbud, det sidste århundredes betydningsfulde historie og den enorme internationale scene inden for gastronomi, kunst og klubliv tiltrækker hvert år gæster  fra hele verden. Har du været på storbyferie i Berlin før og allerede set alle de klassiske must-sees og seværdigheder? Her er et par tips fra de lokale, hvis du vil se Berlin fra nye sider:

 • De knap så turistede bydele Wedding og Moabit i det nordlige Berlin viser dig en jordnær, ægte og charmerende side af storbyen: Her finder du rå industriområder og rolige havnekanaler, hippe barer og lækre madsteder, store parker og søer med sandstrande.
 • Er du i Neukölln på en varm sommerdag? I Körner Park kan du slappe af i den smukke park med springvand på en utrolig velplejet græsplæne - en ægte skjult perle! I nærheden finder du lækker neapolitansk pizza, is og skønne barer.
 • Se Berlin fra oven! Den hurtigste elevator i Europa finder du i den imponerende bygning Potsdamer Platz 1, hvor du både får en vild udsigt over byen og Tiergarten, men også en stor fotoudstilling om Potsdamer Platzs voldsomme historie under 2. verdenskrig og Berlinermuren. Nyd også en drink eller god kop kaffe i caféen.

FAQ

Brandenburger Tor ligger ca. 6 km fra overnatningsstedet. Tager du den nærmeste U-Bahn tager det kun ca. 20 minutter. Friedrichstraße, Alexanderplatz og mange flere seværdigheder i Berlin kommer du til i den samme retning - du bor nemlig virkelig centralt!

Der er parkering på stedet i hotellets underjordiske parkeringskælder. Du kan benytte den mod et gebyr på 14 €/dag. Hvis der ikke er flere ledige pladser, kan du benytte parkeringshuset over for overnatningsstedet mod betaling (priser varierer).

Check-out skal senest ske 11:00 på afrejsedagen.

Adressen på Zarenhof Friedrichshain er: Boxhagener Strasse 17 10245 Berlin

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:00.