travelcircus

Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London

Leicester Square 31-36, WC2H 7LH London
Se på kort

Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London

5
Elegant luksushotel i hjertet af London

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af fitnessrummet

Det er vi vilde med

 • Gåafstand til Trafalgar Square, Covent Garden og Piccadilly Circus

Leicester Square, hvor hotellet ligger, danner rammen om forskellige filmpremierer - f.eks. Harry Potter.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af fitnessrummet

100%
Anbefaling
20 Anmeldelser
Tripadvisor
3893 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Radisson Blu Edwardian Hampshire

Dette luksuriøse hotel ligger i en historisk rød murstensbygning i Londons pulserende centrum. Indenfor finder du sildebensparket, mørke stenvægge og stilfulde møbler i elegante rosa og bronzefarvede toner.

Din storbyferie til London starter tæt på mange seværdigheder: Den travle Trafalgar Square, Piccadilly Circus, hvorfra de store butiksgader afgår, og Covent Garden med sine butikker og caféer ligger alle kun få minutters gang derfra.

Travellers Choice Award

I anmeldelserne af hotellet roses især møbler af høj kvalitet og den perfekte service på hotellet. Gæsterne er især imponerede over den centrale beliggenhed og den lækre mad, der serveres i restauranterne. Hotellet har modtaget Travellers' Choice Award fra Tripadvisor for dette.

Kulinariske lækkerier på Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel

Din morgen i London begynder med en lækker morgenbuffet, hvor du kan nyde et rigt udvalg af kager, varme og kolde drikkevarer og frisk frugt. Hotellet tilbyder også spisemuligheder resten af dagen i restauranten og hotelbaren. Det bliver typisk engelsk til Afternoon Tea, som er særlig elegant i hotellets smarte værelser.

Restauranten Leicester Square Kitchen scorer med sit moderne køkken og fortryller dig med smag fra Mexico og Peru. Som afslutning på aftenen kan du besøge At the Hampshire Lounge Bar, hvor der serveres kreative cocktails og mindre retter.

*Dine inkluderede tjenester: Morgenbuffeten er inkluderet i prisen for dig.

Fitness på Radisson Blu Edwardian Hampshire

Der er et døgnåbent fitnessområde med styrke- og udholdenhedsudstyr af mærket Technogym, hvor du kan træne under din rejse.

*Dine inkluderede tjenester: Brugen af fitnessrummet er inkluderet i prisen for dig.

Fitness
Restaurant
Handicapvenlig adgang
24-timers modtagelse
Tørretumbler
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusive daglig morgenbuffet
 • Inklusiv brug af fitnessområdet

Vigtig information om din rejse På grund af forbunds- og delstatsregeringens respektive regler for inddæmning af coronavirus (Covid-19) kan der i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse begrænsninger vedrører primært fællesområder som wellness-, sauna- og poolfaciliteter samt restaurant- og barområder, hvis det er relevant. Du vil få yderligere oplysninger på hotellet på stedet. Vi takker mange gange for din forståelse, også på vegne af de hoteller, som vi har arrangeret.

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra 15:00 ur
 • Check-out: indtil 11:00 ur
 • Hotellets adresse: Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London, {adresse}, {postnummer} London, Storbritanien

Ekstraservices

 • Serviceafgift (skat/curtailskat): betales på stedet, hvis det er relevant.
 • WLAN: gratis
 • Lufthavnstransport: efter anmodning, mod et gebyr
 • Parkering: nedsatte priser for offentlig parkering efter anmodning

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i [arrangørens generelle forretningsbetingelser og rejsebetingelser] (https://www.travelcircus.de/static/pdf/Wagner_Kurzreisen_GmbH_AGB_da.pdf "nofollow _blank") "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • For rejser med køb af billetter (f.eks. musicals, koncerter, operaer) gælder 100 % af billetprisen for billetter fra 24 timer efter bestillingen.
  • For anmodninger om ombooking bedes du kontakte vores serviceteam på [email protected] op til 7 dage før ankomst.

Vigtigt: I nogle regioner kan der ved ankomsten kræves bevis for vaccination, bevis for rekonvalescens og/eller et negativt resultat af en Corona-test (ankomstkravene og testens gyldighed varierer fra region til region). Informer dig selv inden din rejse om de gældende lokale regler, og om du har lov til at rejse. Du kan finde aktuelle rejse- og sikkerhedsoplysninger [her] (https://www.adac.de/reise-freizeit/reiseplanung/reise-sicherheit/ "nofollow _blank"). Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du indtaste følgende adresse i dit navigationssystem:

Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London
{adresse}
{postnummer} {by}
{land}

Den nærmeste station er Charing Cross, som ligger 6 minutters gang derfra. Alternativt kan du komme til stationen i bil på 4 minutter.

Hvis du rejser med **fly**, skal du tage til London Heathrow Lufthavn. Derfra kan du komme til hotellet med offentlig transport eller i bil på ca. tre kvarter.

Ferie i London

Hotellet byder dig velkommen til et af de mest livlige steder i byen med restauranter, pubber, butikker, teatre og museer rundt omkring. Leicester Square er bedst kendt for ODEON-biografen, hvor mange film har premiere. Til ære for dette blev der i 2020 opstillet flere bronzestatuer på pladsen, som viser vigtige øjeblikke i filmhistorien, f.eks. Harry Potter på sin kost.

Til fods kan du nå shoppinggaderne omkring Piccadilly Circus, de mange teatre og kulturelle steder langs Shaftesbury Avenue eller gadekunstnerne og caféerne omkring Covent Garden. Med metroen kan du også hurtigt komme til andre dele af byen, f.eks. det elegante Kensington eller det farverige Camden.

FAQ

Du kan tjekke ind på dit værelse fra 15:00 på ankomstdagen.

Efter anmodning og mod et gebyr arrangerer hotellet gerne en transport fra lufthavnen for dig. Kontakt venligst receptionen.

Hotellet vil gerne arrangere, at du kan benytte en af de offentlige parkeringspladser i området, som er tilgængelige mod et nedsat gebyr. Kontakt venligst receptionen på forhånd.

Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London ligger her:
Leicester Square 31-36
WC2H 7LH London
Storbritanien

Die nächsten U-Bahnstationen sind Piccadilly Circus oder Charing Cross. Beide sind Stationen der Bakerloo Line, die in Richtung Nordwesten zur Oxford Street, dem Regent’s Park oder Madame Tussauds fährt.
Von Charing Cross aus bringt Sie die Northern Line zudem nach Camden Town. Am Piccadilly Circus hingegen verkehrt die Piccadilly Line, die Sie mit Knightsbridge und Kensington und somit mit dem Kaufhaus Harrods, dem Hyde Park und einigen Museen verbindet.

Du skal tjekke ud af dit værelse senest 11:00 på afrejsedagen.