Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Eksklusiv spa i fredfyldt oase tæt på strand og Nordsøkyst
Friedrich- Hebbel-Straße 2, 25826 St. Peter-Ording
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Adgang til hotellets eget wellnessområde på over 1.000 m²

Det er vi vilde med

 • Kun 20 minutters gang fra stranden

 • Smukke pools, saunaer og flot natur rundt om hotellet

Nordsøluft, detox og program med mange aktiviteter: Aalernhüs forkæler dig fra top til tå!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Adgang til hotellets eget wellnessområde på over 1.000 m²

85%
Anbefaling
398 Anmeldelser
Tripadvisor
869 Anmeldelser
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenbuffet
 • Brug af wellnessområdet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: AALERNHÜS, Friedrich- Hebbel-Straße 2, 25826 St. Peter-Ording

Ekstraservices

 • Turistskat: 1 - 3 €, afhængigt af rejseperioden - betales på stedet
 • Wifi: gratis
 • Kæledyr: 25 € pr. dag (du sørger selv for mad)
 • Parkering: gratis - åbne parkeringspladser; parkeringskælder - 10 € pr. dag
 • Maksimal belægning: 2 voksne

Afbestilling og ændringer

 • Afbestilling indtil den 14. dag før den aftalte ankomstdato: gratis
 • Afbestilling fra den 13. dag før den aftalte ankomstdato eller ved udeblivelse: 90 % af turens pris.

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
AALERNHÜS Hotel OHG.
AALERNHÜS Hotel OHG
Friedrich-Hebbel-Straße 2 25826 St. Peter-Ording
Bar
Wifi
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Strand
Minibar
Ikke-ryger hotel
Sauna
Wellness-område
Terrasse
Parkeringskælder
Have
Værdiboks

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

AALERNHÜS
Friedrich- Hebbel-Straße 2
25826 St. Peter-Ording

Hvis du rejser med offentlig transport, skal du tage toget til "Bad St. Peter-Ording" stationen. Derfra er der kun få minutters gang til hotellet.

Ferie i Sankt Peter Ording

De, der tager en lille ferie i Sankt Peter Ording i det smukke Nordfrisland, får mange enestående oplevelser! Det smukkeste klitlandskab og den vildeste natur, som en ferie i Slesvig-Holsten kan at byde på. Takket være de mange ferieaktiviteter og skønne strandhoteller får enhver straks i feriestemning - uanset om du er på efterårsferie eller solen brager ned på en smuk sommerdag!

Der er altid noget at opleve, bl.a.:

Vadehavsvandring: En oplevelse, du bestemt ikke bør gå glip af, er Vadehavet - det er helt klart et af højdepunkterne på en ferie i Nordtyskland og er endda på UNESCO's liste over Verdens Naturarv.

Dünentherme: For dem, der længes efter endnu mere spa og afslapning, er Dünenthermen-spastedet den perfekte destination. Uanset om du elsker en saltvandspool eller vil suse nedad en vandrutsjebane - her er der timevis af skøn ferietid for wellness-elskere såvel som hele familien.

Westküstenpark: En dyrepark, der er et sikkert paradis for alle dyreelskere. Oplev det store sælanlæg og andre vilde dyr. For de små er der en kæledyrszoo og en eventyrlig naturlegeplads.

Beskrivelse

Aalernhüs Hotel & Spa

Længes du efter ro og fred, wellness og natur? Så er Aalernhüs ved strandbyen Sankt Peter Ording det rette sted for dig: Grønne parker, den salte Nordsøluft og smukke gåture på stranden venter bare på dig. Nyd en vifte af aktiviteter for krop og sjæl, forskellige wellnessfaciliteter og førsteklasses gastronomi.

Roligt beliggende og alligevel kun få minutters gang fra de livlige promenader og stranden - det charmerende spa & boutique-hotel Aalernhüs byder dig i dén grad på en unik ferieoplevelse med masser af variation. Leder du efter en luksuriøs og hyggelig wellnessferie, får du en sikker vinder her i Sankt Peter Ording.

Travellers Choice Award

Tidligere gæster på Aalernhüs Hotel er begejstrede for det venlige og hjælpsomme personale. De roser også det kulinariske tilbud - især den store morgenbuffet. Desuden fremhæves de lækre pools, stedets tilbud indenfor wellness og den rolige beliggenhed i Sankt Peter Ording gentagne gange. Det er derfor ikke overraskende, at dette luksushotel har fået Traveller's Choice Award.

Kulinariske perler på Aalernhüs

Start dagen med en vaskeægte Nordfrisisk morgenbuffet, hvor både de med en sød tand, gourmeter og feinschmeckere kommer på drømmeferie! Se frem til at lave nybagte vafler på vaffeljernet med frisk dej, smag på bagels med lækre pålæg, og tag for dig lækkerier på fadene med oste, pølser og fisk. For en detox-sund start på dagen er der også yoghurt, frugt og grønt til rådighed. Nyd en kop te, kakao, kaffe eller frisk frugtjuice, og du er klar til at tage af sted ud i det smukke Nordfrisland og se Nordsøkystens brusende bølger.

Forbered dig på endnu mere kulinarisk nydelse på Aalernhüs' to hotelrestauranter: Aalernhüs Restaurant har en varieret og sæsonbestemt menu såvel som en buffet med skiftende specialiteter og i restauranten Hedwigs Esszimmer får du fiske- og køddelikatesser frisk fra grillen. Regionale råvarer og høj kvalitet er altid topprioritet på begge spisesteder. For den lille appetit kan du glæde ganen med kager, vafler og smagfulde snacks i Carls Bar - altsammen hjemmelavet efter traditionelle opskrifter.

På ferien skal man have det lidt bedste af det bedste: Sæt dig godt til rette ved pejsen i hotellets egen bar, og lad bartenderne mixe førsteklasses cocktails til dig eller nyd en velskænket, kølig tysk øl. Dét er honning for sjælen!

Ny energi, detox og velvære En sund kost sikrer, at der er harmoni i både krop og sind. Under ledelse af Patrick Weber sørger køkkenholdet på wellnesshotellet altid for, at der kommer friske og regionale specialiteter på din tallerken. Sidst, men ikke mindst, laves der dagligt retter ud fra basiske opskrifter. Nyd frisk frugt og grønt om morgenen, til frokost kan du spise sunde grøntsagssupper og sprøde salater, og du finder altid særlige måltider på aftenmenuen - det sunde udelukker ikke den smagfulde og forkælelse for tungen!

Inkluderede services: Den store daglige morgenmad er gratis for dig.

Wellness på et 5⭑ boutique-hotel

Træd ind i Aalernhüs' paradis for spa, sundhed og wellness: Her venter dig mere end 1.000 m² spa- og wellnessfaciliteter!

Dyk ned og giv slip på al stress: Hotellet har både indendørs pool og udendørs pool. For alle, der har brug for at blive godt varmet igennem, står de lækre saunarum til fri afbenyttelse. Vælg mellem finsk sauna, urtesauna og et beroligende dampbad.

Nyd også muligheden af at prøve et spa- og skønhedsprogram (mod ekstra betaling), skræddersyet til dine behov. Du kan få alt fra beroligende massage til detox-behandlinger, ligesom du kan booke ansigtbehandling og andre wellnesstilbud. Helt centralt står den høje kvalitet i alle detaljer af spabehandlingen: Naturlige materialer, økologi og fravær af tilsætningsstoffer er altid garanteret her.

Power med yoga og pilates Har du lyst til at tage på yogaretreat, kan du også få ønsket opfyldt her: Benyt hotellets gratis aktiviteter! Hvad med en times yoga, styrketræning med pilates eller sved på panden med Nordic Walking? Her kan du fylde ferien med skønne kurser og få ny power.

 • Indendørs pool og udendørs pool (sidstnævnte lukket fra november)
 • Saunaer
 • Dampbad
 • Liggestole
 • Skønheds- og massagebehandlinger (mod ekstra betaling)
 • Aktivitetsprogram med yoga, pilates og stavgang

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets wellnessområde og pools.

FAQ

Adressen på AALERNHÜS er: Friedrich- Hebbel-Straße 2 25826 St. Peter-Ording

I hotellets spa er der både indendørs og udendørs swimmingpools, saunaer, dampbad og en solterrasse med liggestole. Du kan desuden booke forskellige massager samt detox- og skønhedsbehandlinger, ligesom stedet har kurser i yoga og pilates.

Check-out skal ske inden 11:00.

Check-in er mulig fra 15:00 på ankomstdagen.

Stranden ligger kun 20 minutters gang fra hotellet.

Du kan vælge mellem to forskellige restauranter på hotellet. Der er også en privat bar på hotellet.