Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Boutiquehotel Petuh i Flensburg

Wilhelmstraße 4, 24937 Flensburg
Se på kort

Boutiquehotel Petuh i Flensburg

Kystcharme mellem de historiske bydele og den stemningsfulde havn

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et dobbeltværelse

 • Daglig morgenmadsbuffet

 • 1x kaffe og kage

Det er vi vilde med

 • Kun 2,7 km fra badestranden Ostseebad

Kyststemning og hyggelig atmosfære i hjertet af Flensborg!

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et dobbeltværelse

 • Daglig morgenmadsbuffet

 • 1x kaffe og kage

90%
Anbefaling
24 Anmeldelser
Tripadvisor
2 Anmeldelser
Gratis afbestilling

Beskrivelse

Snoede gyder med farverige små huse, historiske værfter og havnestemning - fordyb dig i et førsteklasses eventyr og oplev en unik lille storbyferie i den charmerende havneby Flensborg. Med en beliggenhed ikke langt fra den danske grænse vil du her føle den nordtyske åbenhed, ro og livsnydelse - “Moin og velkommen!” bliver simpelthen mottoet for din ferie ved Østersøen.

Kun få kilometer fra badestranden Ostseebad venter Boutiquehotel Petuh i hjertet af Flensborg, hvor du vil få en uforglemmelig miniferie mellem fjorden og den gamle bydel. Glæd dig til det moderne design med urban atmosfære, livsnyderi og masser af nordtysk charme. Stilfulde værelser med masser af naturligt lys, duften af friskbagte kager og et muntert personale venter på dig og gør din ferie til en helt særlig oplevelse.

Tidligere gæster på hotellet er især begejstrede for den unikke beliggenhed mellem den gamle bydel og havnen. Desuden roser de den varierede gastronomi og det høflige og nærværende personale.

Kulinariske lækkerier på boutiquehotellet

Forkælelsen starter fra morgenen af: Personalet på Boutiquehotel Petuh tilbereder hver dag en lækker morgenbuffet, hvor du kan finde alverdens friskbagte bagervarer samt søde og salte pålæg. For et sundt kick er der et farverigt udvalg af frugt, yoghurt og müsli. Nyd en god kop kaffe, en aromatisk urtete eller en sød kakao, og så kan dagens eventyr bare komme an.

Om eftermiddagen stiger duftene af varm crumblekage og andre delikatesser op fra køkkenet - nyd dit velfortjente stykke kage med en kop kaffe. Har du mod på flere lækkerier i løbet af dagen? Med *en beliggenhed tæt ved den livlige gågade har du et rigt udvalg af caféer, restauranter og barer. Prøv for eksempel en af de klassiske nordtyske fiskesandwiches for at komme helt i havneferie-stemning!

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet og 1x kaffe og kage er gratis for dig.

Oplev Flensborg omkring hotellet

På en miniferie på Boutiquehotel Petuh vil du opleve den ægte nordtyske charme i hjertet af den lille havneby. Kun få skridt fra døren befinder gæsterne sig i det farverige liv i Flensborgs charmerende gamle bydel. Spids dine ører, og du vil muligvis kunne høre noget, der minder om dansk eller sønderjysk, når de lokale snakker sammen! Takket være den danske indflydelse har Flensborg nemlig udviklet sit helt eget blandingssprog - det såkaldte Petuh, som også kaldes Flensburger Platt, et lokalt sprog, der har mere end 150 års historie bag sig.

Oplev skjulte baggårde med historiske håndværk og værksteder omkring hotellet, gå en tur langs de farverige små huse i gågaden og nyd en kølig øl eller en varm kop kaffe på de mange pubber i det udendørs område. Hvis du vil mærke den ægte havnestemning og fordybe dig i den maritime historie, kan du besøge det nærliggende Flensborg Søfartsmuseum eller slappe af ved vandet og se skibene lægge til kaj.

Wifi
Parkering
Morgenmad
Storbyferie
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Med daglig morgenbuffet
 • Inklusiv 1x kaffe og kage (vælg selv hvilken dag)

Bemærk venligst at receptionen kun er åben indtil kl. 18.00. Gæsterne bedes venligst selv informere hotellet om senere ankomst.

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra kl. 15.00 til 18.00 (ved sen ankomst bedes du selv kontakte hotellet for at få en dørkode).
 • Udtjekning: indtil kl. 11:00
 • Hotellets adresse: Boutiquehotel Petuh i Flensburg, Wilhelmstraße 4, 24937 Flensburg, Tyskland

Ekstraservices

 • By-/turistskat: sengeafgift € 4 pr. person pr. nat
 • Dyr: ikke tilladt
 • Wi-fi: inkluderet
 • Parkering: 15 €/dag

Yderligere personer

 • Børn fra 0 til 2 år: gratis i forældrenes seng
 • Maksimal belægning: 2 voksne + 1 barn op til max. 2 år

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Petuh GmbH & Co KG.
Petuh GmbH & Co KG
Wilhelmstraße 4 24937 Flensburg

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du køre til følgende adresse:

Boutiquehotel Petuh i Flensburg
Wilhelmstraße 4
24937 Flensburg

Hvis du rejser med offentlig transport, skal du til Flensburg hovedbanegård. Herfra er der kun ca. 1,5 km til hotellet.

Oplev Flensburg og omegn

Der er næppe nogen anden by, hvor du kan opleve den nordiske charme som i den lille havneby Flensburg. Tag på en rejse gennem tiden på en tur gennem den historiske gamle bydel, der næsten helt slap for ødelæggelser under Anden Verdenskrig. Her kan du besøge mange gamle kirker, byporte og handelskamre. Kultur og kunst finder du overalt i de mange gallerier, museer og specialbutikker. I den smukke havn kan du beundre de små både, skibe og endda lystbåde, mens du nyder lækre fiskeretter.

For dem, der også ønsker at udforske den omkringliggende region på deres ferie i Nordtyskland, er der masser af højdepunkter på listen:

Wasserschloss Glücksburg: Oplev et vaskeægte eventyrslot omgivet af vand og smukke grønne områder. Glücksburg Slot er fra det 16. århundrede og et af de mest storslåede bygningsværker i hele Nordtyskland. Besøg de historiske boliger og interiører, eller gå en tur i den flotte rosenhave.

Holnis-halvøen: For alle dem, der længes efter salte havbriser og mågeskrig, er halvøen Holnis det helt rigtige rejsemål. Hvile, fordybelse og afslapning er helt centralt her. Nyd naturen på en cykeltur eller en vandretur langs det smukke klitlandskab.

Stiftungsland Schäferhaus: Oplev Slesvig-Holstens største beskyttede naturområde helt tæt på, mens du vandrer gennem i hjertet af et åbent græsningslandskab med heste, kvæg og andre fritgående dyr, der står for naturplejen. Gå over græsstepper og gennem tætte bevoksninger, og nyd biosfærereservatets unikke natur, som Schäferhaus Stiftungsland har forpligtet sig til at skabe som fristed for truede dyre- og plantearter og bevaring af deres naturlige levesteder.

FAQ

Adressen på Boutiquehotel Petuh i Flensburg er:
Wilhelmstraße 4
24937 Flensburg
Tyskland

Check-out er senest kl. 11:00 på din afrejsedag.

Hotellet ligger kun få skridt fra den smukke gamle bydel i Flensborg og havnen.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen. Receptionen er åben indtil kl. 18.00. Hvis du tjekker ind senere, vil du modtage en dørkode. I så fald bedes du kontakte receptionen på forhånd.

Hotellet ligger ca. 2,7 km fra den nærmeste badestrand ud til Østersøen.

Ja, der er parkering ved hotellet. En parkeringsplads koster 15 € per dag.