Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Charmerende modernitet i hjertet af København
Vesterbrogade 41, 1620 Kopenhagen
Se på kort

Inklusive

 • 1 overnatning i et komfortabelt værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

Det er vi vilde med

 • Kun 700 m fra Tivoli og Indre By

Op på Jernhesten: Der er cirka 672.000 cykler i København og med mere end 384 km cykelsti er København bestemt værd at opleve til cykels på din ferie!

 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenmad er inkluderet 

Yderligere oplysninger

 • Check-In: fra 15:00
 • Check-Out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Coco Hotel, Vesterbrogade 41, 1620 Kopenhagen

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: offentlig, betalt parkering i nærheden (f.eks. Q-Park Vesterport, Q-Park Industriens Hus)

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Rengøring
Terrasse
24 timers reception
Opbevaring af bagage
Café

Ankomst

Har du planer om at rejse i bil? Så skal du til følgende adresse:

Coco Hotel
Vesterbrogade 41
1620 Kopenhagen

Københavns Hovedbanegård ligger fire minutter fra hotellet med taxa. Det tager ca. 10 minutter til fods.

Kastrup Lufthavn ligger ca. 10 km fra hotellet. Det tager 20-30 minutter med både taxa og metro, afhængigt af trafikken.

Oplev København

Den danske hovedstad er svær at slå, både når det gælder kulturelle tilbud og vilde sportsaktiviteter. Som kunstelsker kan du se frem til både samtidskunst på Charlottenborg Kunsthal og ARKEN Museum for Moderne Kunst (Ishøj) eller nyde de traditionelle udstillinger på Statens Museum for Kunst, Thorvaldsens Museum eller Glyptoteket. Er du mere til sport og action på vandet? Tag fx til Refshaleøen, hvor du kan leje en havkajak eller SUP, eller drøn afsted i strandbuggy på Amager Strandpark! I Parken på Østerbro kan du desuden se nationale og internationale sportsevents, ligesom du kan kaste dig ud i alverdens sports- og svømmeaktiviteter i DGI-Byen på Vesterbro.

Beskrivelse

Coco Hotel

København er en by, der virkelig forstår at kombinere kultur, shopping, unikke byrum og eventyrlige oplevelser. Den typisk nordiske funktionelle, enkle og moderne arkitektur står side om side med de fint detaljerede historiske bygninger med irrede kobberspir, og byhuse med facader af røde mursten ser man overalt i hovedstaden.

Oplev de mange kontraster i Københavns forskellige bydele, fx Islands Brygge, hvor du inden for få hundrede meter bevæger dig i et fascinerende bylandskab af moderne havnebyggeri for så at komme til den unikke fredede natur på Amager Fælled, eller gå en tur gennem det hippe Vesterbro, hvor travle barer, restauranter og specialbutikker blandes med klubber i Kødbyen og de mere rå sider af storbyen.

Coco Hotel ligger på netop Vesterbro, der er et af de mest eftertragtede kvarterer i København, men også det med de største nuancer i bybilledet. Hotellet omfavner de mange nuancer med sit charmerende, personlige design og enkle komfort. Værelserne og faciliteterne på hotellet har et gennemtænkt design med farver og elegante billeder på væggene, flotte møbler og fællesrum, der indbyder til at hænge ud.

Coco Hotel får fine anmeldelser på velkendte anmeldelsesplatforme som Tripadvisor takket være det venlige personale samt de komfortable værelser og deres flotte design. Beliggenheden er også populær, da både Vesterbro, Indre By og et væld af storbyoplevelser er lige inden for rækkevidde.

Kulinariske lækkerier på Coco Hotel

På Coco Hotel kan du starte din ferie i København med en lækker morgenmad. Start dagen godt styrket med frisk kaffe eller te og et lækkert udvalg af bagervarer, pålæg og meget mere.

Hvis du bliver sulten i løbet af dagen eller om aftenen, ligger der et stort udvalg af spændende restauranter i nærheden. Eller snup en af hovedstadens klassiske delikatesser - fx en vaskeægte hotdog eller et smagfuldt stykke smørrebrød på en hyggelig café.

Inkluderede tjenester: Morgenmaden er inkluderet i prisen for dig.

FAQ

Tivoli ligger kun 8 minutters gang derfra.

Seværdigheder såsom de smukke gamle bydele og Strøget i Indre By, Københavns Zoologiske Have og Det Kongelige Bibliotek ligger alle inden for en halv times gåtur.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Fra hotellet er der 20-30 minutters gang til Nyhavn.

Coco Hotels adresse er:
Vesterbrogade 41
1620 København

Du skal tjekke ud senest 11:00 på afrejsedagen.