Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Seehotel Töpferhaus

Stor spa, lækker gastronomi & romantisk natur - kun 45 min. fra Flensborg!
Am See 1, 24791 Alt Duvenstedt
Se på kort

Seehotel Töpferhaus

4
Stor spa, lækker gastronomi & romantisk natur - kun 45 min. fra Flensborg!

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med varieret udvalg

 • 3-retters menu på ankomstdagen

 • Dagpas Spa inkl. sauna, fitness og yoga

Det er vi vilde med

 • Lækre måltider, også for veganere

 • Hyggelig atmosfære med pejs

 • Beliggende direkte ved den smukke Bistensee-sø med søudsigt

 • Hyggelig landhusstil i smukke Alt Duvenstedt

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med varieret udvalg

 • 3-retters menu på ankomstdagen

 • Dagpas Spa inkl. sauna, fitness og yoga

Tripadvisor
356 Anmeldelser
Gratis afbestilling

Beskrivelse

Seehotel Töpferhaus

Østersøferie med frisk havvind eller fredfyldt udsigt over søen? Hvis du ikke kan beslutte dig, så er en ferie i charmerende landsby Alt Duvenstedt svaret! Her vil du bo lige ud til den smukke sø Bistensee - og kun 20 km fra Østersøkysten! Alt Duvenstedt ligger desuden i Slesvig-Holstens store naturpark Hüttener Berge, som er noget helt særligt på grund af sit bakkede morænelandskab med mange søer, skove, heder og bakker. Derfor får du alt, hvad dit hjerte begærer, når du holder din ferie i Nordtyskland her: Fredfyldt og varieret natur, hav og skov, wellness og hyggelige byer.

Kun 45 minutter fra Flensborg finder du derfor et idyllisk startpunkt for din wellnessferie på Seehotel Töpferhaus. Hotellet ligger direkte ved bredden af Bistensee-søen og imponerer med sit vellykkede samspil mellem moderne landhusstil, eksklusiv komfort, regional gastronomi, skønne wellness-faciliteter og en enestående sø-udsigt. På Seehotel Töpferhaus er der fokus på detaljen, rekreation og ro, og du kan forkæle dig selv med pusterum af ægte livsnyderi.

De flotte anmeldelser gør én ting klart: En ferie på Seehotel Töpferhaus er det hele værd! Tidligere gæster roser især den unikke beliggenhed direkte ud til søen, den store have med badebro og saunaer. Også wellnesstilbuddet, den rare service, de komfortable værelser og det lækre landkøkken på Seehotel Töpferhaus får topkarakter af gæsterne.

Gastronomi i topklasse

Du får et dagligt kulinarisk eventyr i restauranten på Seehotel Töpferhaus, hvor der serveres lækre og sunde retter af friske råvarer. En overdådig morgenmad giver dig en fantastisk start på dagen, og her er næsten alt hjemmelavet: Hvad siger du til friske rundstykker, brød og croissanter, regionale pølse-, skinke- og ostespecialiteter eller hjemmelavet syltetøj, nøddecreme og honning direkte fra biavlerne? Desuden venter følgende delikatesser på dig:

 • Hjemmelavet bananbrød og vafler
 • Tomatkompot, bagte bønner og grillede champignoner
 • Hård- og blødkogte æg samt røræg af æg fra de fritgående høns på naboejendommen
 • Friske grøntsager med muhammara-dip og hummus

Forkæl dig selv med kaffe- og tespecialiteter, friske juicer og om søndagen er der ekstra smoothies samt rosé- og hvidvin til morgenmaden. De, der følger en vegansk kost, vil ikke gå glip af noget på Seehotel Töpferhaus. De interne veganbytaste-kokke laver lækre veganske retter såsom vafler, fransk toast, hummus, hjemmelavet nødde-chokolade-tonkacreme og yoghurt.

Aftenmenuerne på Restaurant LammButtRind er et stort højdepunkt på det førsteklasses hotel i Slesvig-Holsten: Du kan vælge mellem fisk, kød, vegetariske og veganske retter, hvor der kræses for detaljen og kvaliteten. Den afslappede atmosfære i restauranten med udsigt over søen indbyder til at blive og nyde livet i fulde drag. Restaurant LammButtRind har sit fundament i det nordtyske landkøkken med fokus på smagfulde, lokale råvarer. De lækre retter er desuden tilberedt med særligt udvalgte produkter fra regionen - fra fiskere, landmænd og jægere i Slesvig-Holsten.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er inkluderet i prisen. Du får desuden en gratis 3-retters middag den første aften.*

Wellness i Nature Spa

Glæd dig til et lille wellnessophold i hotellets Nature Spa med saunaer, wellnessbehandlinger og fitness! De afslappende massager, Ofuro-wellnessbadet eller en varm tur i sauna vil give dig rent velvære og et sundt boost! Og det bedste af det hele: Fra spaområdet har du udsigt over den smukke Bistensee og den flotte natur - dét er rent velvære for krop og sind!

Seehotel Töpferhaus tilbyder dig følgende faciliteter:

 • Finsk sauna med panoramaudsigt over søen - bagefter kan du forfriske dig under den udendørs bruser eller med en dukkert i søen!
 • Japansk Ofuro wellness-bad med søudsigt (mod ekstra betaling)
 • Infrarød sauna fra Physioterm™ med plads til 2 personer (mod ekstra betaling)
 • Fitnesscenter med udstyr i topkvalitet
 • Yoga-Space
 • Et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, herunder et stort udvalg af massager og kropsbehandlinger (mod ekstra betaling)
 • Forskellige ansigtsbehandlinger og kosmetiske treatmeants (mod ekstra betaling)

Inkluderede services: Under dit ophold får du et gratis Day Spa Pass til den finske sauna ved søen, Fitness Gym med udsigt over søen og Yoga Space. Du får også en spakurv med badekåbe og saunahåndklæde (til låns) og Kaaitaa-tøfler (til at tage med hjem).

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Golf
Morgenmad
Naturvenlig
Concierge
Rengøring
Ikke-ryger hotel
Sauna
Naturreservat
 • Overnatning i værelset i den bestilte kategori
 • Med daglig morgenmadsbuffet
 • En 3-retters middag den første aften
 • Inklusive Day Spa Pass med spakurv med badekåbe og saunahåndklæde (til låns) samt Kaaitaa-tøfler (til at tage med hjem): Adgang til den finske sauna ved søen, fitnesscentret med udsigt over søen og yogaområdet.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Seehotel Töpferhaus, Am See 1, 24791 Alt Duvenstedt, Tyskland

Ekstraservices

 • By/skat: inkluderet
 • Kæledyr: ca. 15 €/dag
 • WLAN: inkluderet
 • Parkeringsplads: inkluderet
 • Maksimal belægning: 2 voksne

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Navis Geminas Service Deutschland GmbH.
Navis Geminas Service Deutschland GmbH
Am See 1 24791 Alt Duvenstedt

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Seehotel Töpferhaus
Am See 1
24791 Alt Duvenstedt
Tyskland

Ankommer du med tog? Så anbefaler vi, at du rejser til Rendsburg station, som ligger ca. 10 km fra Seehotel Töpferhaus. Med taxa tager turen fra stationen til hotellet kun ca. 15 minutter.

Ferie med masser af natur, strand og wellness i Slesvig-Holsten

På Seehotel Töpferhaus får du en skøn miniferie i den smukke naturpark Hüttener Berge. Du vil med garanti blive betaget af landskabet nær Østersøen, hvor der både er fredfyldte dale og hedelandskaber, men også det indbydende sø- og bakkelandskab Duvenstedter Alpen og Hüttener Berge.

Takket være Seehotel Töpferhaus' smukke beliggenhed er du kun 45 minutters kørsel fra Flensborg. En udflugt til Østersøbyen Eckernförde, som du finder for enden af Eckernförde-bugten mellem Kiel og Flensborg, kan varmt anbefales, ligesom det populære Ostseebad giver dig en fire kilometer lang perfekt badestrand lige ved Flensborg! Det særlige ved Eckernförde er dog den særlige blanding af strand og frodig natur. De afvekslende landskab med sine strandstier, skyggefulde skove og blomstrende marker er perfekte til en cykeltur eller vandretur.

FAQ

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Ja, du kan bruge hotellets parkeringspladser gratis.

Hunde er velkomne mod et gebyr på ca. 15 € pr. dag.

Hotellets wellnessområde har en finsk sauna ved søen, et Ofuro-wellnessbad ved søen (ekstra gebyr), et fitnesscenter med udstyr af høj kvalitet, en infrarød sauna til 2 (ekstra gebyr), et yogarum og en bred vifte af wellness-tjenester bestående af massage og kropsbehandlinger (ekstra gebyr).

Du kan finde Seehotel Töpferhaus på følgende adresse:
Am See 1
24791 Alt Duvenstedt

På Seehotel Töpferhaus har du indtil 11:00 til at tjekke ud.

Med Day Spa Pass kan du bruge den finske sauna, fitnesscenteret og yogarummet gratis under dit ophold. Du får en spakurv med badekåbe og saunahåndklæde (til låns) og Kaaitaa-tøfler (til at tage med hjem).

Middag er inkluderet den første aften.