Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Fransk art deco møder portugisisk livsstil
Rua da Assunção 75 (Autozufahrt Rua dos Sapateiros) -, 1100-044 Lissabon
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Inklusiv daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Kun 900 m fra havet

 • Hotelbar i 20'er-stil

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Inklusiv daglig morgenbuffet

92%
Anbefaling
13 Anmeldelser
Tripadvisor
1524 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Browns Central Hotel, Rua da Assunção 75 (Autozufahrt Rua dos Sapateiros) -, 1100-044 Lissabon

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis relevant.
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: offentlig parkering i nærheden, min. 20 €/dag
 • Shuttle service: for 4 personer fra lufthavnen 65 €, for 4 personer til lufthavnen 40 €

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Restaurant
Cykel
Wellness-område
24 timers reception
Shuttleservice
Tørretumbler

Kørselsvejledning

Bilister skal køre til denne adresse:

Browns Central Hotel
Rua da Assunção 75 (Autozufahrt Rua dos Sapateiros) -
1100-044 Lissabon
Portugal

Rejser du med tog og ankommer du til Rossio station i Lissabon? Derfra er der kun 5 minutters gang mellem hotellet og dig. Du kan også bruge metroen linje Az og komme til din bolig på 3 minutter.

Lissabon lufthavn ligger ca. 8 km nord for hotellet. Du kan tage en taxa eller bruge offentlig transport for at komme dertil. Begge transportmidler bringer dig til din indkvartering på 30 minutter.

Magic Lissabon

Lissabon er fuld af overraskelser. Selv om du tror, at du kender den portugisiske hovedstad ud og ind, vil du hver gang blive overrasket over den mangfoldighed, som metropolen ved havet har at byde på. Lissabon formår som ingen anden by at bygge bro mellem adrenalinpumpende aktiviteter, afslappende kulturelle udflugter og betagende panoramaer. Hvorfor ikke besøge disse berømte seværdigheder i Lissabon eller tage en kort tur til de nærliggende regioner?

 • Oplev det historiske Castelo de São Jorge på næsten 6.000 m². Herfra kan du også nyde en af de smukkeste udsigter, som byen har at byde på.
 • Ifølge digteren Luís de Camões slutter jorden ved Cabo da Roca, mens havet begynder der. Tag på en rejse til det vestligste punkt på det europæiske fastland.
 • Trammen hører til Lissabon, ligesom Eiffeltårnet hører til Paris. En tur gennem byen er et must og giver et nyt syn på de enkelte hjørner af metropolen.

Beskrivelse

Browns Central Hotel

Lissabon er en by som et digt. Med naturskønne op- og nedture, imponerende farvesammensætninger af strålende rødt og forfriskende blåt og et imponerende bybillede giver den portugisiske hovedstad ubegrænsede muligheder for fortolkning. Slip ud af hverdagens monotoni på en uforglemmelig storbyferie i Europas smukkeste metropol!

Med sin grønne facade og sorte vinduesrammer venter Browns Central Hotel i Lissabon på dig. De marmorerede badeværelser og det elegante interiør i art décor-stil skaber en udsøgt atmosfære, som du snart vil have lyst til at vende tilbage til. Omgivet af smalle gader og restaurationsfyldte gyder vil du hver dag blive indlemmet i byens pulserende liv.

Tidligere gæster taler varmt om Browns Central Hotel på populære bedømmelsesportaler som Holidaycheck. En rolig, men central beliggenhed, hyggelige værelser med smukt interiør, venligt personale, lækre cocktails og en fantastisk morgenmad - hvad mere kan man ønske sig?

Kulinariske lækkerier på Browns Central Hotel

Der serveres en blandet morgenbuffet hver morgen med et bredt udvalg af lækker mad. Nyd klassiske lækkerier som f.eks. rundstykker, koldt kød og ost samt varme delikatesser og søde trifli'er. Med en aromatisk kaffe eller friskbrygget te kan din opdagelsesrejse gennem Lissabons centrum endelig begynde.

Hvis din mave knurrer ved frokosttid, kan du styrke dig i hotellets Brasserie. Med de lækre retter fra køkkenholdet får du nye kræfter til at starte anden halvdel af dagen fuld af energi. Om aftenen lokker hotellets egen bar med velsmagende cocktailvariationer og små snacks. Efter en hyggelig aften fuld af nye indtryk kan du trygt falde i en hyggelig seng.

Inkluderede tjenester: Morgenbuffeten er allerede en del af prisen for dig.

FAQ

Der er kun 900 m fra hotellet til havet.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Adressen på Browns Central Hotel er:
Rua da Assunção 75 (Autozufahrt Rua dos Sapateiros) -
1100-044 Lissabon

Ved frokosttid serverer Brown's Brasserie friske og velsmagende retter, der er kærligt tilberedt af køkkenholdet. Om aftenen lokker hotellets bar med mousserende cocktails og små snacks.

Check-ud skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.