Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Wellness og luksusferie i centrum af Hamborg med udsigt over Alster
Fontenay 10, 20354 Hamburg
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri brug af wellnessområdet

Det er vi vilde med

 • 1.000 m² stort wellnessområde med pool, sauna og spabehandlinger

Garanti for udsøgte gastronomiske oplevelser: Køkkenholdet i Lakeside Restaurant har fået en Michelin-stjerne!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri brug af wellnessområdet

100%
Anbefaling
68 Anmeldelser
Tripadvisor
283 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv brug af wellnessområdet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: The Fontenay, Fontenay 10, 20354 Hamburg

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: mod betaling

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Fitness
Spa
Restaurant
Parkering
Morgenmad
Cykel
Wellness-område
Bibliotek
24 timers reception
Elevator
Værdiboks

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

The Fontenay
Fontenay 10
20354 Hamburg

Hvis du ankommer til hovedbanegården med tog, tager det ca. 8 minutter med taxa til hotellet. Med offentlig transport skal du bruge ca. 15 minutter på denne rute.

Du lander i Hamburg Lufthavn? Hvis du benytter offentlig transport, kan du nå hotellet på ca. 35 minutter. Hvis du tager en taxa, kan du roligt regne med 10 minutter mindre.

På eventyr i Hamburg

Musikby, havneby, Porten til Verdenshavene - Hamborg har mange kælenavne. Og i storbyen finder du endnu flere kulturelle, arkitektoniske og festlige sider! På den ene side vil du opleve den trendy og livlige Reeperbahn med sit pulserende natteliv, og på den anden side, kun få minutters gåtur væk, vil du se den elegnate, imponerende arkitektur i HafenCity med det legendariske bygningsværk Elbphilharmonie samt det flotte Stage Theater, der er kendt for sine forskellige forestillinger - bl.a. er de storslåede musicals om Harry Potter og Løvernes Konge blevet ekstremt populært i Hamburg.

Udover shopping til billigere priser, et livligt klubliv og alverdens kulturtilbud er der masser at se og lave i Hamborg. Kender du disse ikoniske seværdigheder?

 • Landungsbrücken nede ved havnen
 • Jungfernstieg
 • Speicherstadt - Havnekvarterets unikke arkitektur, der er på UNESCO Verdensarvslisten
 • Verdens største modeljernbane Miniatur Wunderland! - et must-see i Hamborg!
 • Reeperbahn i kultkvarteret St. Pauli
 • Hamborgs Rådhus
 • Der Altonaer Balkon - Her får du en flot udsigt over floden, broen og både, der sejler forbi

Beskrivelse

The Fontenay

Midt i en grøn oase, direkte ved bredden af den ydre Alster, byder det luksuriøse The Fontenay dig velkommen på ferie i Hamborg. Hotellet ligger i gåafstand fra byens centrum og den store park Planten un Blomen, så her finder du den perfekte base, når du vil kombinere storbyferie og sightseeing med afslapning, wellness og elegance.

Den eksklusive fem-stjernede indkvartering er næsten for god til at være sand: Her får du flere forskellige førsteklasses restauranter, rummelige værelser og det 1.000 m² store wellnessområde - måske har du nærmest ikke lyst til at forlade det skønne hotel!

Travellers Choice Award

Gæsterne er begejstrede: Lige fra den fremragende beliggenhed, møbler og design af høj kvalitet og den venlige service til den behagelige stemning og wellnessafdelingen - hotellet bliver simpelthen rost til skyerne. Den flotte arkitektur, gastronomien og den gennemførte spaoplevelse har kastet masser af topanmeldelser af sig, derfor er det er ikke overraskende, at The Fontenay har vundet Travellers' Choice Award!

Kulinariske perler på Hotel The Fontenay

Start dagen med en lækker morgenmad i Parkview, hotellets haverestaurant, hvor du også kan spise frokost og aftensmad. Glæd dig til delikate kager, frisk frugt og smagfulde retter med en storslået udsigt over Alsters glitrende vand - om sommeren åbner terrassen også sine døre for et skønt måltid udendørs.

Du kan desuden smage på gourmetretter kreeret af stjernekok Julian Stowasser og hans team i Lakeside Gourmet Restaurant - se især frem til fine aromaer og unikke smagskombinationer. Om eftermiddagen og aftenen kan du slappe af med lækre drinks og snacks, ofte ledsaget af livemusik, i Fontenay Bar på hotellets 6. etage.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

Wellness, sauna og fitness på Hotel The Fontenay

Sportsentusiaster er velkomne til at træne i hotellets veludstyrede fitnessområde på forskellige Technogym-kardio- og vægttræningsmaskiner. Når solen skinner er parken omkring hotellet og strækningen langs Alster ideel til gåture, jogging og cykelture.

Vil du gerne forkæle din krop og dit sind med et lækkert wellnessophold i Nordtysklandwellnessophold i Nordtyskland? Så har du fundet det perfekte hotel i Hamburg, for du får fri adgang til hotellets City Spa! Det lækre 1.000 m² store wellnessområde er udstyret med en infinitypool, et dampbad, en sauna, et tepidarium, oplevelsesbrusere og forskellige afslapningsrum. Du kan også bestille massage og forskellige kosmetiske behandlinger mod betaling.

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets wellnessområde.

FAQ

Der serveres morgenmad hver dag fra 06:30 til 11:30.

Hotellet har et wellnessområde på 1.000 m2 med sauna, pool, dampbad, tepidarium, oplevelsesbrusere og afslapningsrum.

Inden for gåafstand fra hotellet ligger bl.a. ydre Alster, parken “Planten un Blomen”, rådhuset, hovedkirken St. Petri og Hamburg Kunsthalle.

Adressen på hotellet er: Fontenay 10, 20354 Hamburg, Tyskland

Dit værelse er klar til dig fra kl. 15.00 på ankomstdagen.

Check-out skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.